2018 m. rugpjūčio 1 d., trečiadienis

Cukinijų blynai su svogūnų laiškais


2 vidutinių cukinijų
2 kiaušinių
1 svogūnas
česnako skiltelė
svogūnų laiškų
miltų
druskos
pipirų

Cukinijas nulupame ir sutarkuojame burokine tarka. Pabarstome druska, išmaišome ir paliekame pastovėti 10 min., nupilame susidariusį skystį. Svogūną, česnaką, laiškus smulkiai supjaustome. Beriame į cukinijas, įmušame kiaušinius, viską gerai išmaišome. Beriame druskos, pipirų, galima ir kitų mėgstamų prieskonių. Miltų beriame tiek, kad gautume grietinės tirštumo tešlą. Kepame įkaitintoje keptuvėje, kol blynai gražiai apskrunda.

P.S. Dažniausiai šių blynų išsikepu daugiau ir laikau šaldytuve - man jie labai skanūs ir šalti.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...