tag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post219461841321027969..comments2024-01-27T15:25:28.897+02:00Comments on Jurgittos receptai: "Kuršėnų" vyniotinisJurgittos receptaihttp://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comBlogger262125tag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-52718164405948463972021-01-30T12:53:52.464+02:002021-01-30T12:53:52.464+02:00O jeigu kiaušinius plakti neatskiriant baltymų?Ar ...O jeigu kiaušinius plakti neatskiriant baltymų?Ar didelės reikšmės yra? Linahttps://www.blogger.com/profile/01454647131366916362noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-80579490528227577382020-11-27T22:25:55.299+02:002020-11-27T22:25:55.299+02:00Labas Jurgita, mano biskvitas labai kiaušiniais kv...Labas Jurgita, mano biskvitas labai kiaušiniais kvepia. Ar tai normalu? Mano kiaušiniai gana milžiniški buvo, tai gal būtų net trijų užtekę? <br />Ir jau ties 8 minutėmis jis gana rudas buvo... Gal mažesnės temperatūros manam reiktų? Beahttps://www.blogger.com/profile/16213654702139246164noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-28102377416471659352020-02-08T22:15:11.527+02:002020-02-08T22:15:11.527+02:00Iškepė puikiai, susitepė puikiai, susivyniojo puik...Iškepė puikiai, susitepė puikiai, susivyniojo puikiai. Gal tik kokio aromato gilesnio norėtūsi. Kuo čia jį išgauti? Citrina? Citrinos žievele? Likeriu? Uogiene? Vanile? Kardamonu?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-84538383907211973982019-12-26T22:32:05.385+02:002019-12-26T22:32:05.385+02:00Kepu dvigubą porciją. Ačių autorei už receptuką.Kepu dvigubą porciją. Ačių autorei už receptuką.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-61224827580890892592018-10-02T15:07:14.290+03:002018-10-02T15:07:14.290+03:00Skystas idaras gali gautis nuo "pigios" ...Skystas idaras gali gautis nuo "pigios" varskes. Esu pirkusi pigiausia varske pakeliuose, tai jau atidariusi pastebejau, kad ji skystoka. Manau reikia pirkti brangesne, tokia kaip Dvaro. Ne visa varske vienodos konsistencijos. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-3016830223893150252018-09-16T10:21:42.885+03:002018-09-16T10:21:42.885+03:00Geriausias receptas! Geriausias receptas! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12804320236458800430noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-82437454043431668432017-09-08T11:53:25.017+03:002017-09-08T11:53:25.017+03:00Kepiau. Biskvitas iskilo, bet isemus is orkaites p...Kepiau. Biskvitas iskilo, bet isemus is orkaites pasmego. Kas jam netiko? Skonis neblogas, man gal truputi per saldus, kita kart deciau maziau kondensuoto pienoAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-14535559235513050052017-06-12T17:19:11.509+03:002017-06-12T17:19:11.509+03:00Atsargiai atsukant nesuluzta tikrai, nebent buna p...Atsargiai atsukant nesuluzta tikrai, nebent buna perkepes ir per sausas, tuomet visko gali buti. Bet ir cia yra iseitis - susukite standziau i kepimo porieriu ir jame palaikykite, kol sustings gerai kremas. Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-17789832794092154322017-05-17T19:13:37.808+03:002017-05-17T19:13:37.808+03:00Labai daug komentarų, labai visi mandagūs:) Nepask...Labai daug komentarų, labai visi mandagūs:) Nepaskaičiau iki pabaigos - gal jau ir atsakymas į mano klausimą yra - dovanokit:) Kai susukat šiltą biskvitą, o prieš tepant įdarą jį vėl išsukat, ar jis nesulūžta? Ar tie kraštai visgi lieka "garbanoti" ir linguoja kaip kokia valtis kai tepat įdaru?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-21879488465177752862017-04-23T16:44:06.541+03:002017-04-23T16:44:06.541+03:00Užskaitau šitą receptą! Labai skanus vyniotinis :D...Užskaitau šitą receptą! Labai skanus vyniotinis :D mano ragautojas įvertino 10 balų :D<br /><br />Bandysiu po truputį mažinti sviesto... iš tikro truputį jaučiasi, bet kaip kitaip standinti kremą? Želatina? Nors gerai prasiėjus su smulkintuvu, tai oj kokia standi ir vienalytė desertinė varškytė gavosi iš papr. varškės ir kondenspienio :D Tačiau, jaučiu, nebūtų gerai sustingę be sviesto.<br /><br />Ir dar siūlau dėti iškart arba persikų gabaliukų (kokią pusę smulkiai pjaustytos puselės, ne daugiau, nes tiž), arba palašinti citrinos sulčių šiek tiek - citrina duoda gerą skonį :D<br /><br />Labai geras!Marija Vaitkehttps://www.blogger.com/profile/04661455010717474764noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-67408035280117114312017-02-07T19:24:08.283+02:002017-02-07T19:24:08.283+02:00viskas ok.tik kodel man taip jaucesi kiausinio sko...viskas ok.tik kodel man taip jaucesi kiausinio skonis biskvite tamAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-52731403699909331892016-12-19T22:52:57.034+02:002016-12-19T22:52:57.034+02:00skaitykite parasyta
skaitykite parasyta<br />elijanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-79133144337376973812016-12-07T10:21:14.968+02:002016-12-07T10:21:14.968+02:00visai Astule gyvenimo nemačius jei Kuršėnų vynioti...visai Astule gyvenimo nemačius jei Kuršėnų vyniotinio neragavus :D Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-79512511076308870632016-12-07T09:33:51.578+02:002016-12-07T09:33:51.578+02:00Visad kepu pagal si recepta.tik darau iskart dvigu...Visad kepu pagal si recepta.tik darau iskart dvigubai, kad kondensuoto sunaudot visa indeli, ty ir blynus kepu du.Darau su paprasta varske is pakeliu. Neblenderiuoju. Paprasciausiai viska issuku mikseriu. Labai skanu visiems, kad jauciasi varske. Susinaudoja viskas. Paprasciausiai kai tepat idara gali atrodyti kad daug.gaunasi storokai, bet graziai susisuka. Jei per sonus truputi islenda peiliu uzlyginu.tobulas receptas ir vyniotinisAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-66501616226409433882016-12-01T16:59:02.133+02:002016-12-01T16:59:02.133+02:00Na cia gal ir skanus vyniotinis bet tikrai ne kurs...Na cia gal ir skanus vyniotinis bet tikrai ne kursenu nes musu vienintele kursenuose kepykla kepa ta tikraji vyniotini kuris yra musu vedejos mamos sukurtasAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-81791039118357903462016-04-23T16:10:08.230+03:002016-04-23T16:10:08.230+03:00siandiena kepiau si vyniotini nu kremo koks skonis...siandiena kepiau si vyniotini nu kremo koks skonis geras o ir biskvitas tikrai pavyko,manau vyras dabar ir dukrute nores daznai nes ner ir labai brangu ji kepti :)Odetanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-15272981971801331122016-03-25T14:37:46.047+02:002016-03-25T14:37:46.047+02:00Gali per skystas gautis jei sviestą naudoja ne 82 ...Gali per skystas gautis jei sviestą naudoja ne 82 proc riebumo. Nes mažesnio riebumo netingsta.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-13563650112135912632015-11-24T14:00:48.977+02:002015-11-24T14:00:48.977+02:00Labai skanu!Labai skanu!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-827817884783328842015-11-06T22:32:32.389+02:002015-11-06T22:32:32.389+02:00kepu ir aš tokį. Tik ne ant popieriaus, o ant sili...kepu ir aš tokį. Tik ne ant popieriaus, o ant silikoninio tupperware kilimelio. Nei prilimpa kas, nei įskyla. Su juo ir susuku atvesimui. Super gaunasi.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-27825337516809971532015-11-06T10:14:24.850+02:002015-11-06T10:14:24.850+02:00Na, aš visada sakau, kad jei daugumai viskas puiki...Na, aš visada sakau, kad jei daugumai viskas puikiai gaunasi, o keliems - ne, vadinasi, kažką visgi ne taip darote. Kad biskvitas būtų purus, svarbu labai gerai išplakti kiaušinius, YPAČ baltymus. Juos plakti reikia tol, ko jie laikosi apverstame dubenyje, ir paviršius būna lygus, blizgus, be mažų skylučių. Ir įmaišyti juos reikia LABAI atsargiai. Tešla turi gautis vizualiai puri. Jei taip nėra, tai ir biskvitas nebus purus. Visiems gaunasi, ir Jums gausis, reikia tik šiek tiek įgūdžių dirbant su tešlomis. Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-39934204410983734782015-11-05T18:08:31.900+02:002015-11-05T18:08:31.900+02:00O man sis vyniotinis nesigavo:( tiesa kremas buvo ...O man sis vyniotinis nesigavo:( tiesa kremas buvo labai ir labai skanus, bet biskvitas gavosi per kietas ir visai nepanasus i nuotrauka:( visai nepurus, neminkstas. Viska dariau taip kaip nurodyta ir kepiau 12min. Jurgita gal galite ka patarti,kad gautusi toks biskvitas kaip Jusu nuotraukoje?? Megstu Kursenu vyniotini ir atradusi graziai ir skaniai atrodanti vyniotini iskart apsidziaugiau,kad galesiu pati issikepti namini, bet deja biskvitu tikrai nelikau suzaveta:(leilanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-56244581274872050072015-10-29T14:48:47.449+02:002015-10-29T14:48:47.449+02:00Visoms kazkaip kremai nepavyksta, o man biskvitas ...Visoms kazkaip kremai nepavyksta, o man biskvitas neskanus isejo:( ka daryti kad jis butu toks ourus kaip pavaizduota. Kepiau taip kaip nurodyta, viskas pagal instrukcijas ir neperkepiau. Noretusi minksto ir puraus. Ka daryti,kad taip ir butu?Miglenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-5111653854757768812015-10-26T19:42:05.278+02:002015-10-26T19:42:05.278+02:00Migle, tinkamai iškepus biskvitą jis nebūna kietas...Migle, tinkamai iškepus biskvitą jis nebūna kietas. Kepimo laikas yra individualus, kiekvienoje orkaitėje kepa skirtingai, todėl Jūsų tiesiog "perkepė". Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-71237099730931204852015-10-26T18:51:09.487+02:002015-10-26T18:51:09.487+02:00O man gavosi per kietas biskvitas ir visai nepanas...O man gavosi per kietas biskvitas ir visai nepanasus i ta parduotuvini:( viska dariau ir dejau pagal instrukcija ir kepiau 12min. bet gavosi kietas, o ne purus ir tirpstantis burnoje:( kremas gavosi dangisko skonio ir kadangi jo turejau daug iskepiau net du biskvitus, bet sunkiai valgosi, stovi saldytuve, gal kaip nors suvalgysime.. Tikrai nelikau su zaveta kaip daugelis. Koks yra skanaus minksto ir purus biskvito receptas? Aciu uz patarimus.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04091359472189439473noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-74490100396192973982015-10-22T19:01:41.189+03:002015-10-22T19:01:41.189+03:00Bet cia aliejaus nereikia jokio. Gal ne prie to re...Bet cia aliejaus nereikia jokio. Gal ne prie to recepto klausiate?Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.com