tag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post2197324627426843964..comments2024-01-27T15:25:28.897+02:00Comments on Jurgittos receptai: Kiniška vištiena Guo BaoJurgittos receptaihttp://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comBlogger68125tag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-15036764662844773522021-01-21T19:35:28.150+02:002021-01-21T19:35:28.150+02:00puikua receptas! pritruko tik padazo, kuris gavosi...puikua receptas! pritruko tik padazo, kuris gavosi kaip kisielius, padidinus ugni. is pradziu bijojau sugadinti sudeginti, ale padidinau iki max ir po 15sek jau susivire i puikia konsistencija<br />darysiu trigubai:)<br />eksperimentuosiu su citrina bei medum, is komentaru<br />dekoju ir sekmes!irinahttps://www.blogger.com/profile/00231659065842478141noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-61949443256015877472020-05-19T16:27:47.834+03:002020-05-19T16:27:47.834+03:00Geras receptas,kitą kartą(mano skoniui) bandysiu d...Geras receptas,kitą kartą(mano skoniui) bandysiu dėti mažiau sojos į padažą.Linahttps://www.blogger.com/profile/01454647131366916362noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-86839198582602601292019-01-04T15:24:50.722+02:002019-01-04T15:24:50.722+02:00Puikus receptai :DPuikus receptai :DVafliaihttps://meyermaistas.lt/senovineje-mociutes-vaflineje-kepti-vafliai-su-dulce-de-leche-kremu/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-908057685826594092018-06-10T13:16:36.482+03:002018-06-10T13:16:36.482+03:00Tai kai skaniai valgiau toki skanu patiekala!Tai kai skaniai valgiau toki skanu patiekala!EuropeRecipeshttps://europerecipes.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-86299268785392690372018-06-08T15:47:26.730+03:002018-06-08T15:47:26.730+03:00Išėjo labai skaniai!!! Labai ačiū už receptą❤Išėjo labai skaniai!!! Labai ačiū už receptą❤Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13172126592661593575noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-58977689231961032532018-02-26T13:11:49.093+02:002018-02-26T13:11:49.093+02:00Kaip nustebino šis receptas... :) Tikrai nesitikėj...Kaip nustebino šis receptas... :) Tikrai nesitikėjau tokio gero rezultato. Dažniau reikės čia užsukti, manau čia daug gerų receptų surasiu.Vaida @ Skanūs Receptaihttps://worldrecipes.eu/lt/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-67808412816935151862017-04-21T17:00:29.238+03:002017-04-21T17:00:29.238+03:00Laba diena,
Labai norėčiau paklausti, gal kas esa...Laba diena,<br /><br />Labai norėčiau paklausti, gal kas esate gaminę vištieną ne traškią, o tokioje "guminėje" tešloje? Kavinėse patiekalas vadinasi "Gu lao", su ananasais ir paprika sojų saldžiarūgščiame padaže. Niekaip man nepavyksta atkurti tos tešlos recepto... Jei kas žinote, būčiau LABAI dėkinga!!Dovilėnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-39382464819286020732016-07-01T14:11:12.201+03:002016-07-01T14:11:12.201+03:00Super receptas, aš tik dar įmečiau keletą daržovių...Super receptas, aš tik dar įmečiau keletą daržovių ir patrigubinau padažo kiekį, nes paragavus buvo labai skanus, tačiau mažoka :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-18612869053015904962016-04-11T13:55:42.987+03:002016-04-11T13:55:42.987+03:00o man gavosi super skaniai pirmiausiai vistiena ap...o man gavosi super skaniai pirmiausiai vistiena apskrudinau iki tamsiai rudumo, poto keptuveje palikau kol padaza padariau ir ant vistienos piliau po truputi maisydama staigiai nes sutirstejo ir visi gabaliukai tolygiai pasiskirte .ir gavosi lipnus visi gabaliukai super kaip kinieciu restorane saldarugsciai , super super.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17391032895489893023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-84487469895793519282015-11-12T11:53:57.155+02:002015-11-12T11:53:57.155+02:00Man tai dar labai skanu, kai šiame recepte vištien...Man tai dar labai skanu, kai šiame recepte vištiena pakeičiama žiedinio kopūsto gabaliukais- pamėginkitAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-90277056609694233932015-09-27T12:47:42.790+03:002015-09-27T12:47:42.790+03:00Reikia maišyti supylus :PReikia maišyti supylus :PAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-11986854650750426692015-07-31T13:33:12.473+03:002015-07-31T13:33:12.473+03:00Parašyta recepto apačioje. Parašyta recepto apačioje. Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-9113830709314421302015-07-31T13:07:53.352+03:002015-07-31T13:07:53.352+03:00Sakykite, ar galima naudoti bulviu krakmola?Sakykite, ar galima naudoti bulviu krakmola?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-60821290331079956942015-06-11T16:44:38.319+03:002015-06-11T16:44:38.319+03:00viena geresniu receptu! gavosi labai gerai, tik pa...viena geresniu receptu! gavosi labai gerai, tik padazas labai tirstejo tad pyliau dar vandens. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-1721692377197321602015-01-14T21:30:28.225+02:002015-01-14T21:30:28.225+02:00Labai skanu, tik dėjau žalią imbierą marinuodama ...Labai skanu, tik dėjau žalią imbierą marinuodama vištą, puikiai jautėsi jo skonis, ir į padažą jau jį padarius, dėjau medaus:) Ai, ir padažo dariau dvigubai daugiau, nes pagal receptą, jo ten vos vos gautusi:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-3983557554435473932014-08-08T22:15:28.980+03:002014-08-08T22:15:28.980+03:00Labai skanu,i padaza dar idejau sauksteli medaus i...Labai skanu,i padaza dar idejau sauksteli medaus ir ispaudziau citrinos sulciu rezultatas super :)<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-90063929740348208152014-03-04T20:16:13.202+02:002014-03-04T20:16:13.202+02:00skanu:) tik man padazas iskart labaitirstet pradej...skanu:) tik man padazas iskart labaitirstet pradejo tai greit vistiena dejau.dariau dviguba kieki , kita kart zymiai daugiau padazo daryciaus nes truko, kad graziai apsidengtu.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-83182847841923690412014-01-25T10:02:56.979+02:002014-01-25T10:02:56.979+02:00gaminau ir as:) tikrai gavosi kaip pas''ki...gaminau ir as:) tikrai gavosi kaip pas''kiniecius'' tik pas tuos kurie maisto stiprikliu nenaudoja:) http://arzinaikasiandienvalgei.blogspot.com/2011/06/kiniska-vistiena-guo-bao.html <---mano gautas rezultatasMeldirielehttps://www.blogger.com/profile/18174144449964403452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-7492334618365581712013-12-16T23:02:11.040+02:002013-12-16T23:02:11.040+02:00Ačiū labai už puikų receptą, viskas pavyko puikiai...Ačiū labai už puikų receptą, viskas pavyko puikiai. Labai skanu ir gana paprastai pagaminama. Gaminsiu tikrai dar ne kartą. Pagaliau atradau tikrai mėgstamo kinietiško patiekalo receptą. Ačiū Jums :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02008576732164128154noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-55245293348828472152013-11-13T17:05:29.368+02:002013-11-13T17:05:29.368+02:00Tai tapo mano "darbiniu" receptu. Ačiū.
...Tai tapo mano "darbiniu" receptu. Ačiū.<br />Tik kepu tikroje wok keptuvėje ant dujinio "turbo" degiklio. Tik taip tinkamą temperatūrą pasiekti galima.<br />Spėju, kad dauguma nesėkmių dėl per žemos temperatūros ar maisto gaminimo technologijos nesuvokimo. Receptas- ne prie ko.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-11856338068221013192013-10-25T17:17:56.243+03:002013-10-25T17:17:56.243+03:00Kaip nesmagu :( Tiesa pasakius, neisivaizduoju, ka...Kaip nesmagu :( Tiesa pasakius, neisivaizduoju, kas turejo atsitikti, jei net ismesti reikejo. Gal apskritai ne Jusu skonio kinu virtuve? Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-25987167552104307642013-10-24T22:57:09.709+03:002013-10-24T22:57:09.709+03:00Puikus receptas! Dekui!Puikus receptas! Dekui!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-23228861341510455582013-10-13T22:49:53.062+03:002013-10-13T22:49:53.062+03:00Aciu Jurgita uz nuostabius, receptus esu nemazai i...Aciu Jurgita uz nuostabius, receptus esu nemazai isbandzius ir visi superniai, bet sis... arba as nevykusi konkreciai su siuo receptu, nes viska reikejo ismesti, labai labbai nepatiko :( Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-13891985027982050852013-06-11T17:45:57.256+03:002013-06-11T17:45:57.256+03:00Super!!!isejo labai skaniai ir padazas sutristejo ...Super!!!isejo labai skaniai ir padazas sutristejo ir vistiena nepakartojamo skonio isejo!labai aciu uz receptuka :)))))))))))))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-57890355963947482342013-06-08T23:02:27.112+03:002013-06-08T23:02:27.112+03:00Beje, del padazo. Jei yra dedama kukurūzų krakmolo...Beje, del padazo. Jei yra dedama kukurūzų krakmolo padazo tirstinimui, virimo metu, jei per ilgai virsit, padazas liks skystas. Nebandziau, bet geriausia butu visus ingridientus padazo pradet virti, ir kai isvirsit pakankamai, atskirai saltame vandenyje (apie 2v.s) istirpinti 1 v.s krakmolo (tirstesniam padazui tiesiog nudoti daugiau krakmolo ir vandens), ir sia mase ipilti i verdama padaza, ir apie minute virti. Andriusnoreply@blogger.com