tag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post8673252004693183485..comments2024-01-27T15:25:28.897+02:00Comments on Jurgittos receptai: Tortas "Trys šokoladai"Jurgittos receptaihttp://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comBlogger67125tag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-18299044244340440622019-07-02T21:37:20.290+03:002019-07-02T21:37:20.290+03:00Visiškas fiasko :( norėjau pagaminti šį tortą dukt...Visiškas fiasko :( norėjau pagaminti šį tortą dukters gimtadieniui tai nupyliau likerio. Musas sušoko į gabalėlius. Iš baltojo apimta nevilties padariau panakotą. Užpilsiu ant viršaus maskuotei. Tikiuosi nors skonis nenuvils 🤦Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-55410050942625382192018-01-11T15:05:59.652+02:002018-01-11T15:05:59.652+02:00Tesingai supratot :) Turėjau įrašyti, kad likusią ...Tesingai supratot :) Turėjau įrašyti, kad likusią 550 ml. išplakti. O glajui dar atskirai reikia 50 ml. Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-36413526153590981872018-01-11T14:10:47.569+02:002018-01-11T14:10:47.569+02:00Sveiki, Jurgita,
Žaviuosi Jūsų tortais ir jau ne ...Sveiki, Jurgita,<br /><br />Žaviuosi Jūsų tortais ir jau ne vieną gaminau! Nusprendžiau šį savaitgalį pamėginti šią šokolado bombą daryti.<br />Ar galit paaiškint vieną momentą? Visiems trims musams gaminti reikia 600 ml grietinėlės + 50 ml glajui. Rašot, kad gaminant musus 24 g Želatinos užpilti 50 ml grietinėlės, ir tada visą grietinėle 600 ml išplakti. Tai čia gaunasi, kad lieka 550 ml išplakti? nes 50 ml jau sunaudojau želatinai brinkinti?<br />Ačiū!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-20359375132841271712017-08-13T11:24:58.043+03:002017-08-13T11:24:58.043+03:00O ar šokoladas su želatina nesustingsta, kai atvės...O ar šokoladas su želatina nesustingsta, kai atvėsini šitą masę? Nes aš irgi, matyt, per mažai atvėsinau šokoladų mases, nes man sluoksniai gavosi gana plonis, neužsipildė iki viršaus forma. Bet vis tiek buvo labai skanu :)Unknownhttps://www.blogger.com/profile/05765550080417851063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-91182236878949880952017-08-13T11:17:52.980+03:002017-08-13T11:17:52.980+03:00Sveiki. Vakar iš badžiau receptą. Kadangi diena bu...Sveiki. Vakar iš badžiau receptą. Kadangi diena buvo labai karšta, tortą iki vagymo palikau šaldiklyje. Taigi, galiu palyginti, nes po pirmą gabalėlį ragavome šaldyto, o vėliau jau, vakaro eigoje, tortas atšilo ir ragavome jau ir kambario temperatūros. Turiu pasakyti, kd kambario temperatūros tortas yra žyyyyymiai skanesnis. Kur kas geriau atsiskleidžia skonis ir kvapas kiekvieno sluoksnio. Aš nerekomenduočiau patiekti šaldyto, nes prapuola pusė skonio.<br />Unknownhttps://www.blogger.com/profile/05765550080417851063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-10873884623903589492016-01-23T15:19:01.543+02:002016-01-23T15:19:01.543+02:00Gali buti ir nuo to. Gali buti ir nuo to. Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-36404363967198890732016-01-20T17:19:45.282+02:002016-01-20T17:19:45.282+02:00Bet aš dedu šokoladą ir sviestą į indą, o tą indą ...Bet aš dedu šokoladą ir sviestą į indą, o tą indą statau ant kito puodo su verdančiu vandeniu. Taip tikrai turbūt mažesnė tikimybė perkaitinti šokoladą... ? :) O gali būti, kad sutraukia dėl to, kad skirtingos temperatūros šokolado ir ištirpintos želatinos?Redanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-52965384956750018072016-01-20T09:03:38.832+02:002016-01-20T09:03:38.832+02:00Reda, tikriausiai perkaitinot šokoladą. Reda, tikriausiai perkaitinot šokoladą. Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-363304641214965952016-01-19T21:14:00.136+02:002016-01-19T21:14:00.136+02:00Jurgita, dariau šį tortą kelis kartus. Pirmą kartą...Jurgita, dariau šį tortą kelis kartus. Pirmą kartą tik baltą, kitą kartą ir baltą, ir pienišką šokoladą sumaišius su ištirpinta želatina, jį sutraukdavo į mažas kruopytes. Ką dariau ne taip? Dėkui!Redanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-73264271323789481642016-01-04T10:44:50.690+02:002016-01-04T10:44:50.690+02:00Ačiū vyriškajai pusei už atsiliepimus :)) Smagu, k...Ačiū vyriškajai pusei už atsiliepimus :)) Smagu, kad patiko. O dėl kaloringumo - jau vien ingredientus paskaičius matosi, kad bus kaloringas, - juk vien šokoladas :)Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-25342643032696787302016-01-03T07:59:00.672+02:002016-01-03T07:59:00.672+02:00Gražiai gavosi pasidaryti šį tortą. Tačiau pradžio...Gražiai gavosi pasidaryti šį tortą. Tačiau pradžioj netikėjau kad toks kaloringas jis bus :D nors 5 asmenų šeima, bet tortą suvalgėm tik per geras 3 dienas. Dar keli pastebėjimai: gana brangokas darymas, visos išlaidos ~13 eurų (iskaitant kiaušinius, miltus, žalatina kuriuos radau savo virtuvėje), kaip minėjau anksčiau kaloringas, ir jeigu suvalgai gabalėli šio torto ryte tai valgyt nenorėsi iki pietų, virškins organizmas tuos kelis šimtus kcal ilgai :) Skonio atžvilgiu tikrai skanus , saldus ir smaližiams labai patiks.<br /><br />Žodį tars ir vyriškoji pusėnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-27798568812329792872015-11-23T12:02:45.144+02:002015-11-23T12:02:45.144+02:00Reda, nepasakysiu, nes nesu svėrus. Reda, nepasakysiu, nes nesu svėrus. Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-68002667428361302782015-11-23T11:22:42.620+02:002015-11-23T11:22:42.620+02:00Sveiki, Jurgita. Gal pasakytumėt kokio svorio gaun...Sveiki, Jurgita. Gal pasakytumėt kokio svorio gaunasi torčiukai jei kepčiau iš pilnos normos ir iš pusę (parašytų kiekių skliausteliuose)? Dėkui!!!Redanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-91334729177396741142015-07-24T13:33:24.531+03:002015-07-24T13:33:24.531+03:00"Visą želatiną (24 gr.) užpilame 50 ml. šalto..."Visą želatiną (24 gr.) užpilame 50 ml. šaltos grietinėlės ir paliekame išbrinkti." Na nežinau, kaip galima dar aiškiau parašyti, viskas tiksliai surašyta, tai taip ir darykite, nežiūrėkite, kas kur parašyta ant pakelių :) Smagu, kad patinka receptai, džiaugsiuos, jei ir toliau mėginsite naujus ir atsiliepimus parašysite :)Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-79400418361113637722015-07-13T00:02:29.358+03:002015-07-13T00:02:29.358+03:00Skaičiau ir ne kartą :D todėl ir kyla klausimai :D...Skaičiau ir ne kartą :D todėl ir kyla klausimai :D iš tiesų, jūsų receptai nerealūs :) ačiū jums!!! Jogurtinį tortą kiekvienai šventei darau ir vis su kitom uogom, vaisiais. Superinis!!! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06234247683464906697noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-38120090300825920852015-07-12T22:35:55.617+03:002015-07-12T22:35:55.617+03:00Giedre, aš naudoju lietuvišką, stambiagrūdę (gelto...Giedre, aš naudoju lietuvišką, stambiagrūdę (geltonuose pakeliuose būna). Recepte viskas labai aiškiai parašyta, tikriausiai dar neskaitėte - paskaitykite :) Vadovaukites receptu, ne kas parašyta ant želatinos pakelio. Oetkerio nesu naudojus, tad nelabai galiu palyginti.<br />Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-14535577428604692352015-07-12T22:28:11.804+03:002015-07-12T22:28:11.804+03:00Kokia želatiną naudojat? Vis naudoju oetker, bet j...Kokia želatiną naudojat? Vis naudoju oetker, bet ją karštame skystyje reikia ištirpinti ir ten parašyta 1 litrui. Padėkit susigaudyt su tom želatinom :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06234247683464906697noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-84865375348916722462014-11-05T09:44:02.933+02:002014-11-05T09:44:02.933+02:00Orkaites temperatura pagal originalu recepta (zr. ...Orkaites temperatura pagal originalu recepta (zr. po receptu apacioje) tokia ir buvo. Bet as visada linkus sakyti, kad temperatura reikia pasikoreguoti pagal savo orkaite, jos labai skirtingos buna.Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-46796505109641076822014-11-04T20:25:25.917+02:002014-11-04T20:25:25.917+02:00Sveiki,kodel kepant biskvita 160laipsniu temp.30mi...Sveiki,kodel kepant biskvita 160laipsniu temp.30min.jis visas liuliuoja viduj,tik pavirsius apkepes???tai gal temp.blogai paraset?Simonanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-58203972075978746492014-05-15T10:35:32.693+03:002014-05-15T10:35:32.693+03:00as sokolada visada tirbdau mikrobangeje ir gaunasi...as sokolada visada tirbdau mikrobangeje ir gaunasi gerai viskas :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05822520700836566765noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-52590851754390068132014-05-15T10:33:36.078+03:002014-05-15T10:33:36.078+03:00as vsalaika sokolada tirpinu mikrobanginei ir visa...as vsalaika sokolada tirpinu mikrobanginei ir visada buna gerai :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05822520700836566765noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-30320122819921912272013-11-13T15:15:01.565+02:002013-11-13T15:15:01.565+02:00Esu dengus. Tik sustingdyt gerai reikia. Ir mases ...Esu dengus. Tik sustingdyt gerai reikia. Ir mases storo sluoksnio nedet. Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-58255394129931444012013-11-13T15:08:54.955+02:002013-11-13T15:08:54.955+02:00ar galima šį tortą, prieš tai aptepus sviestiniu k...ar galima šį tortą, prieš tai aptepus sviestiniu kremu, dengti cukrine mase? Ar jis tam visai netinkamas?rūtuliukashttps://www.blogger.com/profile/10383781196397681842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-55705861504745729632013-11-13T15:06:51.467+02:002013-11-13T15:06:51.467+02:00ar galima šitą tortą, aptepus sviestiniu kremu, de...ar galima šitą tortą, aptepus sviestiniu kremu, dengti cukrine mase?rūtuliukashttps://www.blogger.com/profile/10383781196397681842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-32232668349908700292013-04-23T12:14:13.150+03:002013-04-23T12:14:13.150+03:00Laba diena. Norėjau pasiteirauti, ar darant šį tor...Laba diena. Norėjau pasiteirauti, ar darant šį tortą pagal standartinius produktų kiekius 24 cm formoje reiktų papildomų bortelių? Ačiū.Anonymousnoreply@blogger.com