tag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post2691224302782182132..comments2024-01-27T15:25:28.897+02:00Comments on Jurgittos receptai: Varškės pyragas su vyšniomis ir kokoso pienuJurgittos receptaihttp://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-73022763093647350932016-07-27T10:26:53.775+03:002016-07-27T10:26:53.775+03:00Dėkui už pastabą. Jau pataisyta :)Dėkui už pastabą. Jau pataisyta :)Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-5302991266078795232016-07-15T20:00:06.833+03:002016-07-15T20:00:06.833+03:00Labai noriu kepti šį pyragą, bet va, recepte mata...Labai noriu kepti šį pyragą, bet va, recepte matau netikslumų: " Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, sudėkite gabaliukais supjaustytą sviestą, druską, cukrų ir viską rankomis trinkite, kol susidarys trupiniai. Įmuškite kiaušinį, vėl viską išminkykite iki vientisos masės. Galiausiai suberkite miltus ir išminkykite." Tai kiek tų miltų - ar juos berti dalimis, ar visus iš karto, pradžioje, tai kiek tada įdėti antrą kartą?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-63911104082925439072015-08-27T10:33:51.621+03:002015-08-27T10:33:51.621+03:00Snieguole, aciu uz atsiliepimus :) Keista, bet man...Snieguole, aciu uz atsiliepimus :) Keista, bet mano pagrindas nebuvo kietas ir buvo tikrai skanus. Galbūt Jūsų orkaitėje reikia trumpiau kepti, kad neperkepti per daug. Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-107594852121359792015-08-26T19:18:52.080+03:002015-08-26T19:18:52.080+03:00Nuo tada, kai pamaciau recepta, norejau isbandyti,...Nuo tada, kai pamaciau recepta, norejau isbandyti, nes jauciu silpnybe viskam, kas su vysniomis. Deja, saldytu vysniu neradau, tad kepiau su avietiemis. :) Pyrago idaras isties puikus, dregnas, minkstas, su lengvu kokoso prieskoniu. Tiesa, vienas minusas vis delto yra, pyrago sieneles isejo kietos ir ne itin skanios, manau, kad jas tiesiog reikejo padaryti plonesnes. Siaip pyragas tikrai vertas demesio, nors gamyba uztrunka, rezultatas tiesiog tirpsta burnoje. :) Snieguolenoreply@blogger.com