tag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post4291147179418404290..comments2024-01-27T15:25:28.897+02:00Comments on Jurgittos receptai: Morenginis vyniotinis su grietinėleJurgittos receptaihttp://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comBlogger33125tag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-29615707582424969522019-01-06T21:38:03.347+02:002019-01-06T21:38:03.347+02:00I do not even know the way I finished up here, but...I do not even know the way I finished up here, but I assumed this post used to be great.<br />I do not understand who you're but definitely you are going to a <br />famous blogger when you aren't already. Cheers!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-41378649937365175302016-06-11T11:03:10.524+03:002016-06-11T11:03:10.524+03:00Puikiai pavyksta! gaila negaliu foto parodyt :) pl...Puikiai pavyksta! gaila negaliu foto parodyt :) plakant baltymą naudoju creame of tartar. Pastebėjau, kad geriau iškepa, nei be jo. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03619912167369794560noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-75847397246975373402015-03-15T14:34:03.924+02:002015-03-15T14:34:03.924+02:00Dviem komentarais auksciau yra patarimas del to. Dviem komentarais auksciau yra patarimas del to. Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-87499350397680631942015-03-03T20:43:14.965+02:002015-03-03T20:43:14.965+02:00morengas gavosi minkstas, prilipo prie popieriaus ...morengas gavosi minkstas, prilipo prie popieriaus apvertus. kodel galejo taip nutikti?noreciau bandyti kol gausisAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-42681872277076707872015-03-03T17:37:52.656+02:002015-03-03T17:37:52.656+02:00esu tikra, kad vyniotinio skonis turetu buti pasak...esu tikra, kad vyniotinio skonis turetu buti pasakiskas. man nepavyko, deja. Kepiau 175 C 20 min. Morengas gavosi netraskus, o minksta mase ir tiek, nors graziai iskilo, kol neisemiau viskas gerai atrode. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-80720233635583885112014-02-12T13:08:41.200+02:002014-02-12T13:08:41.200+02:00Pries pilant tesla ant kepimo popieriaus,patepkite...Pries pilant tesla ant kepimo popieriaus,patepkite sviestu,neprilips ir lengvai nuimsite.Isbandyta kepant Kursenu vyniotini.<br /><br />Jurgitahttps://www.blogger.com/profile/07151624795196790399noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-21178816558684083502012-12-27T22:46:43.955+02:002012-12-27T22:46:43.955+02:00Aš nesuprantu, kodėl man šio pyrago pagrindas vis ...Aš nesuprantu, kodėl man šio pyrago pagrindas vis gaunas kiaušinienės skonio. ką darau ne taip..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-41934089556368460902012-11-21T17:51:38.772+02:002012-11-21T17:51:38.772+02:00ką tik išbandžiau, dar pridėjau kepintų migdolų dr...ką tik išbandžiau, dar pridėjau kepintų migdolų dribsnių ir mandarinų:) jau dabar galiuką atsipjoviau ir jau skanu:DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-64735020330018288112012-11-05T15:59:33.682+02:002012-11-05T15:59:33.682+02:00Lina, Virginija, puiku, kad viskas pavyko! Lina, Virginija, puiku, kad viskas pavyko! Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-20514878647629447762012-11-03T21:21:36.067+02:002012-11-03T21:21:36.067+02:00Ačiū už receptą. Puikus pyragas ir geri komentarai...Ačiū už receptą. Puikus pyragas ir geri komentarai, kurie padėjo išvengti keblumų. Kepiau ant skardos, išklotos kepimo popieriumi. Kai pyragas iškepė ir atvėso, ant jo padėjau kitą lapą kepimo popieriaus ir apverčiau. Niekas neprilipo, nesuskilo, nors pyragas tikrai trapus. Vėliau tas popierius padėjo ir susukti viską į vyniotinį. Tiesa, ir kiaušinių daugiau dėjau (septynis), gal mažesni pasitaikė, bet kitaip tešla būtų bemaž kočiojama :) Į morengo tešlą įspaudžiau citrinos, labai tiko. O grietinėlę purškiamą naudojau.Virginijanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-4853478505626298192012-06-16T16:19:14.911+03:002012-06-16T16:19:14.911+03:00sveiki, apie kokia grietinele idarui jus kalbate?sveiki, apie kokia grietinele idarui jus kalbate?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-44511303926806433642012-03-06T13:29:29.996+02:002012-03-06T13:29:29.996+02:00Katik pagaminau Jusu pyraga, isejo viskas kuo puik...Katik pagaminau Jusu pyraga, isejo viskas kuo puikiausiai, reikia kruopstumo galbut daugiau... o del skonio tai net neabejoju! Jusu receptai nenuvyle ne karto.Linanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-33127071773560209982011-12-18T20:11:33.863+02:002011-12-18T20:11:33.863+02:00Morengas po kurio laiko sudreks nuo plaktos grieti...Morengas po kurio laiko sudreks nuo plaktos grietineles, jei ant jo ja uztepsim. Zinau recepta tokio vyniotinio, bet ji reikia is karto valgyti.Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-66019943765966560862011-12-18T00:43:48.047+02:002011-12-18T00:43:48.047+02:00ir as siandien pirma karta pabandziau tik i plakt...ir as siandien pirma karta pabandziau tik i plakta grietinele dar pridejau konservuotu persiku .Gavosi fantastisks vyniotinis net pati nustebau kad is pirmo karto pavyko.Esu valgiusi morengini vyniotini M&S,tai jis ten be teslos kazin kaip toki reiktu iskeptisyvutenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-89075398974894364982011-11-13T18:07:20.501+02:002011-11-13T18:07:20.501+02:00Nesmagu, kam nepavyksta vyniotinis. Ir labai smagu...Nesmagu, kam nepavyksta vyniotinis. Ir labai smagu, kam viskas pavyksta, nes skonis jo tikrai puikus! Еsu gan savikritiska savo kepiniams, bet sito skonis man (ir visiems, ka vaisinu) tiesiog nepakartojamas.Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-71492063390888212922011-11-12T13:46:54.697+02:002011-11-12T13:46:54.697+02:00as ir iskepiau si vyniotini man labai patiko tik a...as ir iskepiau si vyniotini man labai patiko tik as ji trupuciuka patobulinau,i grietinele dejau grietineles standykli ,tai duoda grietinele nepaleist vandens,o i morenga idejau 1sauksta kukuruzu krakmolo ,tai ne taip limpa prie popiriaus ir lengviau vynioti ,aciu uz gera receptukaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-13905987517938412002011-05-11T09:39:26.427+03:002011-05-11T09:39:26.427+03:00Man pagrindas persigėrė per popierių ir visai netr...Man pagrindas persigėrė per popierių ir visai netraškus buvo... kepiau 180C 25 min.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-80076246514265605162011-04-16T21:21:17.422+03:002011-04-16T21:21:17.422+03:00Sveiki,
roju labai megstu tai neatsispyriau pagun...Sveiki,<br /><br />roju labai megstu tai neatsispyriau pagundai pameginti. Gavosi kazkoks nesusipratimas, nors viska dariau pagal recepta (cukraus maziau, bet ir taip be galo saldu buvo).<br />Kai kepe atrode graziai, bet kai iskepe, morengas buvo lipnus ir tasus, atvesusi apverciau ir jis beveik visas liko ant stalo. Teisiog prilipo. Siaip taip sulipdziau... Verkti norejosi, gerai, kad vyras nemate, tai skoni gyre ir visiems dziaugiasi kad skanu, bet kai zinau kad vaizdas gaminant buvo tragiskas, tai ir skonis man jo apkarto :( NEzinau ka dariau netaip... Gal kai praeis blogi prisiminimai, bandysiu dar karta. Vistiek aciu uz recepta.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-55174411621961457612011-02-02T10:15:56.764+02:002011-02-02T10:15:56.764+02:00Turit omeny, netraskus virsus? Nes visas morengas ...Turit omeny, netraskus virsus? Nes visas morengas viduje ir neturi buti traskus - juk nesusuksit jo. Bet virsus turi buti su traskia plutele, todel, kaip matote nuotraukoje, ir suluzineja visas. O jei virsus neuzkepa, tai per maza temperatura. Temperatura visada reikia ziureti pagal savo orkaite - orkaites labai skirtingos buna.Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-49101007855774604992011-01-31T12:25:43.671+02:002011-01-31T12:25:43.671+02:00Laba diena,
noriu Jūsų pasiteirauti: dėl kokių pri...Laba diena,<br />noriu Jūsų pasiteirauti: dėl kokių priežasčių gali būti netraškus morengas? Baltymus išplaku gerai, kepu kaip ir parašyta recepte, baltymai kepant iškyla tokiom gražiom bangom, išimu, ataušinu, bet morengo kaip nėr, taip nėr:(<br />Gal aš jo elementariai nemoku kepti, bet darau tai viską, kaip parašyta.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-51832128778136246982011-01-17T11:32:39.450+02:002011-01-17T11:32:39.450+02:00Anonimui 1 - morengas ir turi likti siek tiek mink...Anonimui 1 - morengas ir turi likti siek tiek minkstas viduj,nes jei visiskai sukietes - jus jo paprasciausiai nesuvyniosit. Ir tai trupa vyniojamas, net nebudamas visiskai kietas..<br /><br />Anonimui 2 - Mano skardos ismatavimai 32 x 35 cm.Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-26204118579716290822011-01-17T10:49:18.323+02:002011-01-17T10:49:18.323+02:00Kokio dydzio skarda naudojat nurodytam kiekiui?Kokio dydzio skarda naudojat nurodytam kiekiui?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-2495656765159667072010-12-07T12:36:26.714+02:002010-12-07T12:36:26.714+02:00Aciu uz greita atsakyma. Ir man kazkaip keista, ne...Aciu uz greita atsakyma. Ir man kazkaip keista, nes kepu morengus daznai, grynus.Morengas pilnai iki trapumo iskepes gal apie 3 mm, o like 3-4 tokie kaip iskepes kiausinis ant garu, taciau dar ne sudziuve iki traskumo. Mes jau ragavome, tai man atrodo ji siek tiek paveike garai nuo paties pyraginio pagrindo, todel ir norejau paklausti ar jums taip buna. Susiklijavo viskas saldytuve ir labai skanu, taciau klausiu kadangi noreciau tobuliau ji padaryti, nes jauciasi man ta "kiausiniene"...:), o butu isvis pasaka be to prieskonio.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-60096863503634479222010-12-06T15:58:14.531+02:002010-12-06T15:58:14.531+02:00Biskvitas labai trapus ir yra (apie tai parasyta r...Biskvitas labai trapus ir yra (apie tai parasyta recepte). Jei jis isvis sutrupejo, kaip rasot - perkept ji, perdziuvo. Grietinele ant silto pagrindo truputi tirpsta, bet jei labai stipriai, vadinas per mazai atvesintas. <br /><br />Del morengo nelabai supratau is aprasymo, kaip gali buti standus, bet minkstas.<br /><br />As sita vyniotini kepus bent 10 kartu tai tikrai. Biskvitas visada buna toks pats trapus, daznai itruksta, todel suvynioju i popieriu ir laikau saldytuve, kol sustingsta. Sustinges puikiai laikosi ir graziai pjaustosi.Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-27653332467460964432010-12-06T15:37:12.323+02:002010-12-06T15:37:12.323+02:00PS. Kepiau 25 min, apsidraudimui. Mano orkaites te...PS. Kepiau 25 min, apsidraudimui. Mano orkaites temperatura nusistato labai tiksliai.Anonymousnoreply@blogger.com