tag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post5771081060065702292..comments2024-01-27T15:25:28.897+02:00Comments on Jurgittos receptai: Aviečių likerisJurgittos receptaihttp://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-5338660462413286192022-09-12T14:25:28.689+03:002022-09-12T14:25:28.689+03:00geriausia ant stalo...geriausia ant stalo...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-68201144103016289732016-09-07T14:57:51.213+03:002016-09-07T14:57:51.213+03:00Tinka, darau ir su paprastu. Tinka, darau ir su paprastu. Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-64293158618048573042016-08-31T23:37:35.728+03:002016-08-31T23:37:35.728+03:00sakykit,o jei gabalinio cukraus nera galimybes gau...sakykit,o jei gabalinio cukraus nera galimybes gaut,tai gal ir paprastas rudasis cukrus tiktuAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/13040658998438360966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-30879992988473852212013-09-28T18:58:41.265+03:002013-09-28T18:58:41.265+03:00na va ir aš šiandien padariau aviečių likerį, neka...na va ir aš šiandien padariau aviečių likerį, nekantriai lauksiu kada paragaut šito gėrio galėsiu. Norėčiau pasiklausti dėl laikymo, aš nutariau laikyti sandėliuke, ar geriau nešti į rūsį ar balkoną? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-10882792642269390092011-01-25T15:32:50.004+02:002011-01-25T15:32:50.004+02:00Buteli gerai isplaunu su soda. Na laikau jau nuo v...Buteli gerai isplaunu su soda. Na laikau jau nuo vasaros - skonis toks pats, nieko neatsitiko dar jam :) Cia reiketu pas likerio autore pasiklaust tiksliau, po receptu yra nuoroda ideta.Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-46596422863455246062011-01-25T15:13:31.176+02:002011-01-25T15:13:31.176+02:00Turiu klausimeli: o kai perkosiate ir jau pilate i...Turiu klausimeli: o kai perkosiate ir jau pilate i buteli, ji sterelizuojate pries tai? ir kiek jau "gatava" produkta galima laikyti? kiek tik sirdis geidzia? kad ir metus? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-52525602349731162352010-12-31T11:03:49.472+02:002010-12-31T11:03:49.472+02:00...ir gavosi labai super! tik reiks sekanti karta ......ir gavosi labai super! tik reiks sekanti karta su valstybine daryti....nes visvien kvapas gaunasi specifinis, kuris viska ir gadina!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-29761364908574187242010-12-09T13:34:46.382+02:002010-12-09T13:34:46.382+02:00o as pasakysiu kaip man isejo, kaip tik siandien i...o as pasakysiu kaip man isejo, kaip tik siandien ir pasidariau, viska dariau pagal recepta, tik vietoj valstybines degtines pyliau...:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-86732468847736116182010-10-22T10:34:49.252+03:002010-10-22T10:34:49.252+03:00As tai ji degustavau jau pirma savaite :))) Ir man...As tai ji degustavau jau pirma savaite :))) Ir man cukrus istirpo greiciau, gal todel, kad avieciu daugiau dejau, sulciu pyliau? Nes avietes gan rugscios buvo.Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-34841490350593362822010-10-22T10:23:06.065+03:002010-10-22T10:23:06.065+03:00Laikyti reikia tikrai ilgiau, tik cukrus per dvi s...Laikyti reikia tikrai ilgiau, tik cukrus per dvi savaites istirpsta :) <br />atrodo liuks, nors imk ir isipilk cierkele :))aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.com