tag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post6295628493945120151..comments2024-01-27T15:25:28.897+02:00Comments on Jurgittos receptai: Javainių batonėliaiJurgittos receptaihttp://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comBlogger29125tag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-53241562799382873102019-06-27T20:18:52.502+03:002019-06-27T20:18:52.502+03:00Tikrai labai skanu! Tik gaila, kad reikia kaitinti...Tikrai labai skanu! Tik gaila, kad reikia kaitinti medų. Pasiekęs aukštesnę nei 30 laipsnių Celsijaus temperatūrą medus ne tik praranda gerąsias savybes, bet netgi pasidaro žalingas. O šiaip būtų sveikas užkandis. Galbūt galima kaitinti tik sviestą, o medų įmaišyti vėliau.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-34971904132312582892017-03-28T11:37:52.931+03:002017-03-28T11:37:52.931+03:00Puikus receptas, labai gardus gaunasi sumalus zeme...Puikus receptas, labai gardus gaunasi sumalus zemes ir migdolu riesutu, skanu pagardinti dziovintais persikais razinomis "gold", dziovintomis spanguolemis, sie vaisiai prideda rugsteles lengvos, kuri ypatingai pagardina batonelius :) Vaidashttps://www.blogger.com/profile/15259159820933899202noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-43328565441880066392016-12-04T20:54:34.949+02:002016-12-04T20:54:34.949+02:00Kiek laiko tokie batonėliai laikosi? Kitaip sakant...Kiek laiko tokie batonėliai laikosi? Kitaip sakant koks jų galiojimo laikas?Gabijahttps://www.blogger.com/profile/04775235204612216348noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-89506182802032606582016-11-26T20:14:08.676+02:002016-11-26T20:14:08.676+02:00o tai kiek gramu reikia saulegrazu ir sezamu?dekui...o tai kiek gramu reikia saulegrazu ir sezamu?dekuiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-8999497602934328182016-09-17T16:44:51.646+03:002016-09-17T16:44:51.646+03:00Ir man pjaunanat byra:( Gal galima pakepti orkaite...Ir man pjaunanat byra:( Gal galima pakepti orkaiteje, ar tai pagelbetu ?<br />daiva_zhttps://www.blogger.com/profile/00902536166629597274noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-45672588578319688282016-03-02T16:25:37.570+02:002016-03-02T16:25:37.570+02:00Nepaprastai žavingi naminiai javainių batonėliai. ...Nepaprastai žavingi naminiai javainių batonėliai. Šiek tiek receptą keičiau, bet rėmiausi Jūsų (ačiū!), ir rezultatas nuostabus - nuo šiol juos gaminsiu dar ne kartą. Nustebino, kad sviestas su medumi gali būti taip skanu, vau. Ir dar labai puiku - tokie batonėliai kiekvienąkart gali būti vis kitokie, priklausomai nuo to, ką dedi. Rekomenduoju visiems išbandyti. :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-86055675459333197832015-10-11T18:09:06.496+03:002015-10-11T18:09:06.496+03:00Laaaabai skanu! Viskas puikiai pavyko. Ačiū už nuo...Laaaabai skanu! Viskas puikiai pavyko. Ačiū už nuostabų receptuką. Jau dabar gaminsiu ir gaminsiu :)Jovitanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-587905641182526702015-03-16T08:06:05.080+02:002015-03-16T08:06:05.080+02:00Dribsniai bet kokie tinka. O cukrus padeda masei t...Dribsniai bet kokie tinka. O cukrus padeda masei tapti lipnesnei. Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-6161255969643379112015-03-15T23:09:08.838+02:002015-03-15T23:09:08.838+02:00sakykit dribsniai turi būti greito paruošimo kur t...sakykit dribsniai turi būti greito paruošimo kur tik užplikomi ar verdami 3-5min, ar tie kiestesni kur 20min reik virti? beje kam čia reikalingas cukrus, jei nemažai medaus ir vaisiai saldūs juk? ačiūIngBalhttps://www.blogger.com/profile/13862319931416827350noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-1652909420995951212013-03-01T09:51:42.707+02:002013-03-01T09:51:42.707+02:00Sirupas skystokas, manau nesulipdys pakankamai ger...Sirupas skystokas, manau nesulipdys pakankamai gerai javainiu. Bet galit badyt, gal viskas gerai bus. Nebandzius negaliu nieko pasakyt. Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-82417520546007690822013-02-28T16:16:37.950+02:002013-02-28T16:16:37.950+02:00ar galeciau mdu pakeisti auksaspalviu sirupu?ar galeciau mdu pakeisti auksaspalviu sirupu?Ramintahttps://www.blogger.com/profile/15773031873072067013noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-58384646998065781012013-01-04T14:25:24.412+02:002013-01-04T14:25:24.412+02:00Dėkoju už gerą receptą ką tik pasidariau javainukų...Dėkoju už gerą receptą ką tik pasidariau javainukų viskas gražiai stingsta :)) priedo dėjau kokoso drožlių vanilės esencijos ir šiek tiek mažiau sviesto :)vertingas_katinashttps://www.blogger.com/profile/06359125143215588312noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-45855960245283379062012-09-23T19:30:50.437+03:002012-09-23T19:30:50.437+03:00Pasigaminau siuos javainiu batonelius :) Nerealus ...Pasigaminau siuos javainiu batonelius :) Nerealus skonis, tikrai nebepirksiu is parduotuves o gaminsiu tik pati. Aciu uz toki nuostabu receptuka ;)Kotryna:)noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-63136289905702031682012-02-02T22:46:46.253+02:002012-02-02T22:46:46.253+02:00Mmm vakar pasigaminau ir likau labai patenkinta . ...Mmm vakar pasigaminau ir likau labai patenkinta . Skonis tiesiog nuostabus . Dabar šis receptas bus mano favoritų saraše :)))Renatanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-84452215623390936802011-10-19T14:44:44.379+03:002011-10-19T14:44:44.379+03:00Medus suklijuoja visus produktus.
Kambario temper...Medus suklijuoja visus produktus. <br />Kambario temperaturoje jie suminkstes.Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-8147475045028596762011-10-14T22:48:57.048+03:002011-10-14T22:48:57.048+03:00kuo butu galima medu pakeisti, vaikuciai alergiski...kuo butu galima medu pakeisti, vaikuciai alergiski jam :(<br />ir jeigu laikyciau kambario temperaturoje, ar jie neististu?anetenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-78904050345258670892011-10-03T14:31:20.322+03:002011-10-03T14:31:20.322+03:00O ar medus labai jauciasi? :)O ar medus labai jauciasi? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-38607627287614873302011-07-06T17:45:34.754+03:002011-07-06T17:45:34.754+03:00Labai mėgstu jūsų receptus, pagal visus labai gera...Labai mėgstu jūsų receptus, pagal visus labai gerai viskas gaunasi, tačiau šitas šiek tiek nuvylė. Tikrai dariau pagal proporcijas, viriau tiek, kiek reikėjo, tačiau man nesustingo taip, kad būtų galima paimti į ranką kaip batonėlį. Dabar dar kartą permaišiau ir su virtu medum sumaišiau, jei nesustings, bandysiu kepti. Pati masė tai labai skani!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-73291115526153167382011-04-05T21:38:19.787+03:002011-04-05T21:38:19.787+03:00Prisiruošiau ir aš jų pagaminti, nes receptas jau ...Prisiruošiau ir aš jų pagaminti, nes receptas jau seniausiai išsaugotas buvo.<br />Patinka, kad dantukai nelūžta juos kandant :)Tik kitą kartą cukraus nedėsiu, nes saldu, saldu...Julijahttps://www.blogger.com/profile/01104958869855462236noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-19485662286068521162010-11-28T11:44:35.111+02:002010-11-28T11:44:35.111+02:00Kazin kambario temperaturoje jie netirpsta? Na pvz...Kazin kambario temperaturoje jie netirpsta? Na pvz patiekus sveciams>>>>>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-6031303490194352162010-08-15T21:04:22.949+03:002010-08-15T21:04:22.949+03:00dariau šiuos su mintim kad bus man pusryčiams koki...dariau šiuos su mintim kad bus man pusryčiams kokiai savaitei kitai, nes vaikai nelabai tokius dalykus valgo.. bet po dviejų dienų nebebuvo nei gabaliuko... vaikai valgė pilnu tempu. super!akvilenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-66488018487310272072010-05-14T08:18:32.323+03:002010-05-14T08:18:32.323+03:00To priezastys 2 gali buti - per mazai sirupo, arba...To priezastys 2 gali buti - per mazai sirupo, arba formoje per mazai spaudete mase, todel nesusiklijavo. Bet jei viska pagal recepta daret, tai sirupo tikrai turejo pakakti. Turbut suslegete per silpnai. Istirpinkite kokius 2 saukstelius medaus, sumaisykite viska, ir dar karta gerai suspaude palaikykite saldytuve, turetu sulipti.<br /><br />P.S. Batoneliai iseina minksti, ne kieti, kaip galbut atrodo.Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-67203225491006055952010-05-14T03:35:58.135+03:002010-05-14T03:35:58.135+03:00Siandien kaip tik pasigaminau sita nuostabu skanes...Siandien kaip tik pasigaminau sita nuostabu skanesta. Dekui uz recepta. Man iskilo problema, man nesusiklyjavo, norejau supjaustyti gabaliukais ir pradejo trupeti :(. Ar dar galima butu kaip nors isgelbeti toki varijanta?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-57407811481619493602010-05-02T17:32:36.195+03:002010-05-02T17:32:36.195+03:00Ruta, jei jums per dregni, tai bandykit apskritai ...Ruta, jei jums per dregni, tai bandykit apskritai visu produktu kieki sumazinti, kad butu maziau sirupo.Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-37240400869342263712010-05-02T15:30:47.691+03:002010-05-02T15:30:47.691+03:00Pagrindinis stingdintojas čia yra sviestas, taip? ...Pagrindinis stingdintojas čia yra sviestas, taip? Jeigu medaus sumažinčiau perpus, nenutiktų turbūt nieko negero? Smarkiai per saldūs ir kiek per drėgni jie man išėjo, bet jeigu tai pataisoma, netrukus bus kartojimas :)Rūtanoreply@blogger.com