tag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post7303357631898083991..comments2024-01-27T15:25:28.897+02:00Comments on Jurgittos receptai: Morengai su šokoladuJurgittos receptaihttp://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-31874598073830718822013-07-15T15:14:45.814+03:002013-07-15T15:14:45.814+03:00Blenderis (su peiliukais) yra skirtas smulkinimui,...Blenderis (su peiliukais) yra skirtas smulkinimui, o ne plakimui. Su juo baltymu ar neisplaksite. Plakti reikia mikseriu. Nezinau, koki rankini turite omeny (nes turiu rankini, ir elektrini) - plaku elektriniu mikseriu, rankinu uztruktu ilgiau. Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-767919686239168332013-07-11T18:32:30.635+03:002013-07-11T18:32:30.635+03:00Norėjau pasiklausti ar baltymus plakate su rankini...Norėjau pasiklausti ar baltymus plakate su rankiniu mikseriu? Nes kiek aš bandžiau plakti su blenderiu (kokteiliams skirta,kur peiliukai sukasi) niekad neišplaka iki standžių putų..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-57273490683852848022013-03-20T13:01:32.280+02:002013-03-20T13:01:32.280+02:00Galima dazyti, bet dazus reiktu pilti pacioje paba...Galima dazyti, bet dazus reiktu pilti pacioje pabaigoje, kai baltymai taip gerai isplakti, kad jau nepraras savo formos. Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-6320199969192603562013-03-13T15:17:03.169+02:002013-03-13T15:17:03.169+02:00O sakykite su kuo galima būtų juos nudazyti? pabad...O sakykite su kuo galima būtų juos nudazyti? pabadziau ipilti maistiniu dazu tai viskas iškart susileidoAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-2693528260104801512011-07-15T15:21:34.093+03:002011-07-15T15:21:34.093+03:00bandau daryti....kremas gavosi geros konsistencijo...bandau daryti....kremas gavosi geros konsistencijos, tik ziuresiu kaip dzius, pradziai nustaciau 100 laipsniu:)evutenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-82410680778081664182010-12-05T12:49:28.039+02:002010-12-05T12:49:28.039+02:00Labai daznai kepu. Morengams, pastebejau, reikia n...Labai daznai kepu. Morengams, pastebejau, reikia naudoti gerus kiausinius, nes buna prastesni nesusiplaka taip gerai, atsiskiria kazkoks "vandenukas"... As bandziau deti rudojo cukraus vietoje balto. Tai dar silti buvo tokie tystantys, kaip irisas, taciau atsale pasidare trapus ir su karameles skoniu, labai skanu.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-88074804770539700352010-11-29T16:31:34.151+02:002010-11-29T16:31:34.151+02:00Na mase neturetu but skystoka. Mano buna tokios ko...Na mase neturetu but skystoka. Mano buna tokios konsistencijos, kad net sunku i maiseli sudet. <br /><br />Nelabai supratau - ar kazkoki krema su kava darot, ar i pati morenga beriat?Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-70909894909136657692010-11-29T16:20:09.520+02:002010-11-29T16:20:09.520+02:00Ka tik pasoviau kept-dziut.... tik db isejo kazkok...Ka tik pasoviau kept-dziut.... tik db isejo kazkokie netokie - skystoka mase, nors plakiau iki negalejimo. Anakart dariau pagal si recepta su kaimiskais kiausiniais (db maximiniai) tj buvo viskas ciki piki :) ... darau 2 rusiu - paprastu ir su tirpia kava.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-57095023076492018212010-10-10T17:04:41.573+03:002010-10-10T17:04:41.573+03:00Yra parasyta recepte: 18-20 morengu :) Aisku ziuri...Yra parasyta recepte: 18-20 morengu :) Aisku ziurint ir i tai, kokio dydzio juos darysite.Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-1894156733392080532010-10-10T12:55:18.261+03:002010-10-10T12:55:18.261+03:00o kiek morengų išeina? :)o kiek morengų išeina? :)Gretanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-52743202826833870962010-04-11T19:30:10.560+03:002010-04-11T19:30:10.560+03:00Mazinkit temperatura kita karta - turetu pavykti :...Mazinkit temperatura kita karta - turetu pavykti :)Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-40480947354177342472010-04-11T00:01:49.894+03:002010-04-11T00:01:49.894+03:00Hm. Na kai degti pradėjo, ištraukiau, bet jie tada...Hm. Na kai degti pradėjo, ištraukiau, bet jie tada susmego :)) Reiškiasi nelabai gal galima traukti iš karto. Reikės pabandyti ant kokį 50 laipsnių tada kepti. Orkaitė senovinė pas mane, tai kankinuosi :(Baking Secretshttps://www.blogger.com/profile/00509241535114571304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-20890614692943722892010-04-10T13:37:52.036+03:002010-04-10T13:37:52.036+03:00Ernesta, as kepiau uzdarytoje, kaip ir visus kitus...Ernesta, as kepiau uzdarytoje, kaip ir visus kitus kepinius. Man visi isejo tokie, kaip nuotraukoje :) Gal orkaite labai galinga turi, tai reik ziuret pagal spalva ju, pradeda truputi ruduoti - ir trauk is orkaites.Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-5510776475343901632010-04-09T22:30:13.901+03:002010-04-09T22:30:13.901+03:00Hm... O kepi atidarius orkaitę? Kažkada bandžiau k...Hm... O kepi atidarius orkaitę? Kažkada bandžiau kepti 100 laipsnių temp. tai per 20 min man jie sudegė :))) Dabar bijau net bandyti :)Baking Secretshttps://www.blogger.com/profile/00509241535114571304noreply@blogger.com