tag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post749278443361376597..comments2024-01-27T15:25:28.897+02:00Comments on Jurgittos receptai: Nekeptas šokoladinis sūrio tortas (Cheesecake)Jurgittos receptaihttp://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comBlogger84125tag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-67781069970850730072018-04-03T16:39:25.154+03:002018-04-03T16:39:25.154+03:00Želatinos rūšis neturi reikšmės. Ją sutraukia dėl ...Želatinos rūšis neturi reikšmės. Ją sutraukia dėl prduktų temperatūrų skirtumo. Bent jau aš tik su tuo buvau susidūrus. Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-46390387415156163942018-02-23T14:38:55.718+02:002018-02-23T14:38:55.718+02:00Labai gaila, bet kremą teko išmesti. Supylus želat...Labai gaila, bet kremą teko išmesti. Supylus želatiną kreme gavosi daugybė gabaliukų. Pyliau atšalusią. Galbūt todėl taip nutiko, nes naudojau smulkintą želatiną? Miltukais. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-69637457551654086112016-04-29T11:56:13.451+03:002016-04-29T11:56:13.451+03:00Išbandžiau, puikus receptas, tortas gavosi puikus ...Išbandžiau, puikus receptas, tortas gavosi puikus ir labai skanus :) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-22469657338163142712013-12-27T13:56:21.717+02:002013-12-27T13:56:21.717+02:00Kalėdoms pagaminau šį tortą- tai buvo pirmas ir pa...Kalėdoms pagaminau šį tortą- tai buvo pirmas ir paskutinis mano bandymas su maskarpone. Gaunasi kažkoks saldus riebalas, besiveliantis burnoje, fui. Šiaip, mėgstu tokio tipo tortus (iš pieno produktų) su želatina, tik kitą kartą vietoje maskarponės dėčiau 0,5% riebumo kreminę varškę- nebūtų taip riebu ir atsirastų rūgštelė kaip atsvara cukrui. Atrodo tortas gražiai, gaminamas nesudėtingai, tik man jis labai jau riebus... :)<br />Bert šiaip, ačiū už torto idėją- su varške jis man bus kaip tik :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-17468141126513940762013-03-01T16:36:05.968+02:002013-03-01T16:36:05.968+02:00turetu but labai skanus,panasu darau
turetu but labai skanus,panasu darau<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-85213936775098740322013-02-01T08:23:42.556+02:002013-02-01T08:23:42.556+02:00O kur gi daugiau laikyt torta, jei ne saldytuve? :...O kur gi daugiau laikyt torta, jei ne saldytuve? :) Ne tik per nakti, bet ir visas dienas, kol bus suvalgytas. <br /><br />Pasiskaitykit prasau auksciau komentarus del zelatinos. Maljorka visa puikiai parasius. O ir as ne karta jau rasiau apie tai komentaruose. Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-36166758257586896872013-01-25T19:34:11.561+02:002013-01-25T19:34:11.561+02:00man zelatina po kaitinimo sustingo kol veso... ir ...man zelatina po kaitinimo sustingo kol veso... ir po to ja buvo labai sunku isskaidyt visa po surio mase... ar kazka ne taip padariau? kazi ar gausis man pyragas????Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-651882397558686062013-01-25T15:09:36.971+02:002013-01-25T15:09:36.971+02:00sveiki, ar pagaminus torta galima palikt ji saldyt...sveiki, ar pagaminus torta galima palikt ji saldytuve per visa nakti? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-6783332953077677172013-01-10T13:19:46.205+02:002013-01-10T13:19:46.205+02:00Na gaminau ir as, tik nepavyko su zelatina :( to i...Na gaminau ir as, tik nepavyko su zelatina :( to ir bijojau.. valgant torta, jautesi zelatinos gabaliukai.. isbrinkinau ja, tada kaitinau, vesinau, susoko i gabala :( vel sildziau, pastoviai maisiau kol atveso, supyliau i krema, bet gabaliukai liko :( ka ne taip dariau?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-32512772070926766832012-10-01T12:53:02.360+03:002012-10-01T12:53:02.360+03:00Tobula!!! ačiū Jums už tokį receptą!!!Nuostabus Jū...Tobula!!! ačiū Jums už tokį receptą!!!Nuostabus Jūsų puslapiukas:) sekmes JUmsAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-15963242720406861892012-08-23T11:52:44.694+03:002012-08-23T11:52:44.694+03:00Mano nuolatinis gimtadienio saldumas.. ;] Mano nuolatinis gimtadienio saldumas.. ;] Neringanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-27770232369341786292012-08-18T18:50:03.191+03:002012-08-18T18:50:03.191+03:00Labai skanus tortas! Viskas puikiai pavyko, visiem...Labai skanus tortas! Viskas puikiai pavyko, visiems patiko. Dėkoju už tokį puikų receptą!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-80298592537026035202012-07-11T13:54:18.258+03:002012-07-11T13:54:18.258+03:00Fantastiškas!Fantastiškas!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-76975709057280431132012-07-04T16:06:22.781+03:002012-07-04T16:06:22.781+03:00Tobulas receptas! Gaminau sveciams ir sulaukiau la...Tobulas receptas! Gaminau sveciams ir sulaukiau labai daug pagyrimu! As dar apslaksciau sokoladu tirpdytu kiekviena gabaleli ir salia padejau po kelias braskes. Aciu uz nuostabu recepta!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-84954089906253264932012-04-23T13:56:29.036+03:002012-04-23T13:56:29.036+03:00Super receptas. Tik maskarpones suri pakeiciau ric...Super receptas. Tik maskarpones suri pakeiciau ricota, kad nebutu taip riebu, be to zelatina sudejau i grietinele, tik tada sumaisiau su suriu. Nezinau, ar yra koks skirtumas, pagalvojau, kad taip mazesne tikimybe grietinelei subliuksti, nes nuo zelatinos pradeda stingti. Manau, galima daryti ivairius variantus ivairiais santykiais keiciant mascarponę rikota, lydytu sureliu, jogurtu ir pan.Dovilenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-80410186445077041122012-04-16T11:46:18.586+03:002012-04-16T11:46:18.586+03:00La. Labai skanu ir greita.Tik kita karta dauginsiu...La. Labai skanu ir greita.Tik kita karta dauginsiu is 2.Mano seimai per mazas.Aciu uz recepta.Sekmes ir nauju ideju.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-49209331464646251832012-04-14T10:40:24.102+03:002012-04-14T10:40:24.102+03:00Gaminau si pyraga, isejo labai grazus bet siaubing...Gaminau si pyraga, isejo labai grazus bet siaubingai riebus. Suvalgius viena gabaliuka nebesinorejo visa diena i maista ziureti :)))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-22341731002772698202012-04-02T10:18:56.128+03:002012-04-02T10:18:56.128+03:00Ir as noriu palikti savo puikius atsiliepimus apie...Ir as noriu palikti savo puikius atsiliepimus apie si torta:)<br />Dariau vyro gimtadienio proga, labai lengva pagaminti ir toooks skanus buvo, kad per 5 min visi sveciai suvalge:)<br />Kadangi sukausi virtuveje kaip vovere, i maskarpones mase sudejau dar nepilnai atvesusia zelatina, tai siek tiek sutrauke mase gabaliukais, bet realiai tai nesugadino torto:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-32315975891260740522012-03-29T19:41:30.160+03:002012-03-29T19:41:30.160+03:00Šaukštas šaukštui nelygu. Šiaip 20 gr. želatinos y...Šaukštas šaukštui nelygu. Šiaip 20 gr. želatinos yra 4 arbatiniai šaukšteliai, bet tie "senoviniai", ne dabartiniai miniatiūriniai šaukšteliai.Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-79006573339494702552012-03-28T14:14:26.924+03:002012-03-28T14:14:26.924+03:00Sveiki,
Noriu paklausti - 20 gr. želatinos tai kie...Sveiki,<br />Noriu paklausti - 20 gr. želatinos tai kiek čia yra valgomais šaukštais?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-26029866334415598392012-03-23T18:13:42.489+02:002012-03-23T18:13:42.489+02:00Viskas super :)Viskas super :)Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-13595771762212453062012-03-23T17:44:51.945+02:002012-03-23T17:44:51.945+02:00Na aš vistiek noriu pasitiklint. Ar toks "guz...Na aš vistiek noriu pasitiklint. Ar toks "guzas" yra normalu?<br />http://images61.fotki.com/v218/photos/9/1744969/10496697/zele001-vi.jpgSusireikšminusihttps://www.blogger.com/profile/17942113360714911840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-17366950563110226052012-03-23T17:28:02.397+02:002012-03-23T17:28:02.397+02:00Aš kaip tas neviernas Tamošius :D Nepatingėjau nuf...Aš kaip tas neviernas Tamošius :D Nepatingėjau nufotografuoti kas gavosi? Ar tikrai taip turi būti?<br />http://images61.fotki.com/v218/photos/9/1744969/10496697/zele001-vi.jpgSusireikšminusihttps://www.blogger.com/profile/17942113360714911840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-14067201663823734042012-03-23T17:07:56.175+02:002012-03-23T17:07:56.175+02:00Jei visiems pavyko, pavyks ir Jums ;)
Vandens zel...Jei visiems pavyko, pavyks ir Jums ;)<br /><br />Vandens zelatinai brinkinti reikia 3 kartus daugiau, nei zalatinos, tad siuo atveju jo net daugiau, nei reikia. O kad gerai isbrinko - labai gerai, viskas ir istirps taip pat gerai neliks grudeliu.Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2409279190882229809.post-29214645015860499452012-03-23T16:59:17.043+02:002012-03-23T16:59:17.043+02:00Sveiki,
Susigundžiau pasigaminti šį tortuką pati. ...Sveiki,<br />Susigundžiau pasigaminti šį tortuką pati. Kibau į darbus. Užpyliau 20g. želatinos 100ml vandens. Bet ar ne per mažai? Kažkaip toje stiklinėje jau tokie drebučiai, kad net nežinau. Taip ir turi būti? Ar kai kaitinsiu ji suskystės? Kažkiap nesinori prašaut, nes tortas bus vyrui į darbą, tai, kad tik maniškiui netktų raudonuot :DSusireikšminusihttps://www.blogger.com/profile/17942113360714911840noreply@blogger.com