Puslapiai

2009 m. rugpjūčio 24 d., pirmadienis

Maskarponės ir grietinėlės tortas





500 gr. maskarponės sūrio
400 gr. riebios plakamos grietinėlės
biskvitai (gali būti pirktiniai)
cukraus pagal skonį
pusė pakelio tortų želė (papuošimui)

Išplakame grietinėlę su cukrumi. Kitame inde gerai išmaišome maskarponę su dar trupučiu cukraus. Tada abi mases sujungiame ir atsargiai išmaišome. Pertepame biskvitus. Ir tortas beveik paruoštas :) Liko smagiausia dalis - papuošimai, kurie jau yra kiekvieno vaizduotės vaisius. Kadangi mano tortas buvo puoštas vaisiais, užpyliau ant viršaus paruoštos tortų želė.


O čia kelios papuošimų variacijos ankščiau darytų tokių pačių tortų


12 komentarų:

  1. LABAI GERAS, PAPRASTAS TORTAS, BET KIEK GAMINAU LABAI VISIEMS JIS PATINKA :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aciu uz receptuka!Dazniausiai dabar toki ir gaminu, skanu, paprasta ir visiems patinka!

    AtsakytiPanaikinti
  3. sveiki Jurgita noriu pasiteirauti kokio skersmens torto forma?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Viskas gaminta be formos, su pirktiniais biskvitais.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Gal galima suzinoti, kaip padaryti ta kremuka torto puosimui? Jau turiu maisiuka su antgaliukais, dabar tik reikia pradeti daryti :) Bus pirmas tortas kuri darysiu, todel esu visai zalia sitame reikale:) Gal galite padeti su kremuku:)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Aiste, cia tas pats kremas papuosimui imtas.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Ačiū už receptą. Noriu išbandyti. :) O sakykite kiek jus cukraus dedate?

    AtsakytiPanaikinti
  8. O ta tortu zele tik ant virsaus ar ir I krema dedamas?

    AtsakytiPanaikinti
  9. Ir ar kremas neistis jei I ji dar ideciau konservuotu vaisiu?(pvz.persiku)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jei desite konservuotus vaisius, gerai juos nuvarvinkite, kad butu kuo maziau skyscio.

      Panaikinti