Puslapiai
▼
2009 m. gruodžio 9 d., trečiadienis
Tinginio balandėliai
0,5 kg faršo (aš ėmiau kalakutienos)
100 gr. ryžių
didelis svogūnas
2 morkos
ketvirtis kopūsto
3 šaukštai pomidorų padažo
3 šaukštai grietinės (arba grietinėlės)
prieskonių mėsai
Faršą ruošiame, kaip balandėliams, - dedame prieskonių, virtus ryžius.
Tuomet smulkiai supjaustome svogūną, sutarkuojame morką, ir supjaustome kopūstus (kaip troškinimui). Viską sluoksniuojame į didelį puodą - svogūnus, ant jų morkas ir kopūstus. Įpilame truputį vandens. Iš faršo suformuojame kukulius (kotletų dydžio) ir išdėliojame ant daržovių.
Į dubenėlį pilame vandens, į jį dedame pomidorų padažą ir grietinę/grietinėlę (aš pyliau per pusę; jei trūksta sūrumo, aštrumo ar kt. - galima įberti mėgstamų prieskonių, arba žolelių)Išmaišome ir užpilame ant kukulių puode. Troškiname ant viryklės, ant mažos ugnies apie valandą (kol viskas suminkštės). Skanaus!
Recepto šaltinis - SM
Unas tartas realmente espectacular dignas de la mejor Boulangerie de París! ;)
AtsakytiPanaikintienhorabuena guapaaaa!!!
me encanta tu blog y ..... te sigo desde Barcelonaaa...
lamambalina
Lamambalina, gracias muchissimo :) I hope you find in my blog receipes which you can try in Spain :)
AtsakytiPanaikintiAs darau edentiskai, tik pries tai balandelius truputi apkepu.
AtsakytiPanaikintiTikrai labai skanu.Musu seima buvo suzaveta lengvai paruosiamais ir tikrais gardziais balandeliais..Aciu!
AtsakytiPanaikintiLabai skanu ir paprasta ! :)
AtsakytiPanaikintiLabai paprastas, bet ne prastas receptas. Balandėliai tobulo skonio ! :)
AtsakytiPanaikintiGaminau dvigubą porciją, išėjo 20 kotletukų :)