250 gr. silkės filė (naudojau silpnai sūdytą silkę aliejuje)
150 gr. šaldytų juodųjų serbentų
150 gr. grietinės
1 a.š. skysto medaus
1 a.š. skysto medaus
0,5 mėlynojo svogūno
smulkintų krapų
pipirų
Silkę supjaustome gabaliukais.
Atšaldytus serbentus sumaigome šaukštu, sumaišome su grietine, medumi, smulkiai sukapotu svogūnu, krapais, pipirais. Išmaišome ir pastatome į šaldytuvą 12-kai valandų. Patiekiame su virtomis bulvėmis arba juoda duona. Skanaus!
Tikrai puiki silkė gavosi!
AtsakytiPanaikintiSuper, tik iš inercijos vos druskos neprikroviau - o vat tada būčiau valgius... ;DDD
AtsakytiPanaikintiSveiki. Recepte nurodytas medus, o gaminimo aprašyme jau jo nėra. Kažkur klaida? Ar vistik jis reikalingas? :) Norim išbandyti :)
AtsakytiPanaikintiMedaus reikia, ačiū už pastabą :) įrašiau.
AtsakytiPanaikintiDėkui, bandysim skanauti ;)
Panaikinti