1 vnt. vištienos filė
2 kietai virti kiaušiniai
50 gr. fermentinio sūrio
60 gr. marinuotų perlinių svogūnėlių
Prieskoninių žolelių mėsai
Druskos
Pipirų
Svogūno laiškų
Užpilui:
3 v.š. majonezo
1-2 a.š. krienų (baltų)
2 v.š. jogurto be priedų
Vištieną supjaustome plonomis juostelėmis, pabarstome
žolelėmis, druska, pipirais ir paliekame bent valandą pasimarinuoti (jei
neturite laiko – nebūtina). Apkepiname aliejuje ant didelės ugnies, kol gražiai
apskrunda. Kiaušinius pjauname per pusę ir supjaustome skiltelėmis, sūrį -
plonomis juostelėmis. Dedame svogūnėlius. Sumaišome su išmaišytais užpilo
ingredientais, pabarstome svogūno laiškais. Skanaus!
P.S.
Paprasta ir soti mišrainė. Čia labai tinka krienai.
Kaip skaniai atrodo! Visi Jūsų receptai tokie įdomūs, o nuotraukos tokios "skanios", kad net nekyla abejonių - būtinai gaminsiu :)
AtsakytiPanaikintiMeginsiu sias salotas pasidaryti be svoguneliu. Idomu kas gausis ;)
AtsakytiPanaikintiLabai gardziai ir skaniai atrodo, butinai reiks isbandyti :)
AtsakytiPanaikintiMesa sudyti galima tik pries kepima, nes visos sultys isbegs ir mesa bus visai sausa. Zoleliu prieskoniai yra atgivena, restoranu sefai nenaudoja tokiu dalyku, tik sviezius prieskonius, kaip rozmarinas, bazilikas ir t.t..
AtsakytiPanaikintiHello there, I do think your website could be having web browser compatibility issues.
AtsakytiPanaikintiWhen I look at your site in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer,
it's got some overlapping issues. I merely wanted to give you a quick heads
up! Other than that, great website!