Puslapiai

2015 m. vasario 22 d., sekmadienis

Marinuoti mėlynieji svogūnai prie mėsos



2 nedideli mėlynieji svogūnai
120 ml. vandens
60 ml. obuolių acto
1-2 v.š. cukraus
1 a.š. druskos
4 žirnelių kvapiųjų pipirų

Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į nedidelį stiklainiuką. Visus kitus ingredientus sumaišykite, kad ištirptų cukrus. Paragaukite marinato - jei Jūsų skoniui kažko trūksta, įdėkite. Marinatą užpilkite ant svogūnų. Pamarinuokite per naktį. Skanaus!

P.S. Labai mėgstu šiuos svogūnus su šašlykais!

1 komentaras:

  1. Pagaliau radau receptą, kuris patiko! Tikrai labai skanūs svogunėliai, ačiū!

    AtsakytiPanaikinti