Puslapiai

2015 m. spalio 28 d., trečiadienis

Cukinijų blynai su mocarela ir česnakiniu padažu



Apie 10 vidutinio dydžio blynų

Blynams:

400 gr. cukinijos (svoris nuluptos ir išskobtos)
100-130 gr. mocarelos
1 kiaušinio
apie 5 v.š. miltų
pusė svogūno
krapų
itališko žolelių mišinio
druskos

Padažui:

grietinės
česnako
krapų
druskos (arba Vegetos prieskonių)

Cukiniją ir mocarelą sutarkuojame stambia tarka, svogūną - smulkia. Jei cukinija išskiria skysčio, jį nupilame. Sumaišome visus ingredientus. Tešla turi būti gana tiršta, tad miltų kiekį pasikoreguokite patys. Kepame po kelias minutes iš abiejų pusių.
Padažui sumaišome visus ingredientus. Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą