0,5 kg. žuvies filė (aš naudojau šaldytą)
1 svogūnas
1 morka
1 bulvė
2 skiltelės česnako
70 gr. kopūsto
1 kiaušinis
druska, pipirai, mėgstami prieskoniai
žalumynai (krapai, petražolės, kt.)
džiūvėsėliai
Žuvį ir daržoves sumalame mėsmale. Įmušame kiaušinį. Suberiame žalumynus, prieskonius. Jei faršas labai minkštas, vandeningas - įberiame 2-3 šaukštus džiūvėsėlių. Formuojame nedidelius kotletukus, apvoliojme džiūvėsėliuose ir kepame ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrunda iš visų pusių (linkę svilti, todėl nejunkite per didelės ugnies!). Skanaus!
P.S. Labai skanūs maltinukai! Minkšti, sultingi, purūs. Man iš nurodytų produktų išėjo 12 vidutinio dydžio kotletukų.
Recepto šaltinis say7.info
Daržoves dėjote žalias? Nekepinote prieš tai?
AtsakytiPanaikintiTaip, visas dėjau žalias.
AtsakytiPanaikintiAčiū, bandysiu.
AtsakytiPanaikinti1bulve ? cia I tarkius deti?
AtsakytiPanaikintiParasyta recepte - Žuvį ir daržoves sumalame mėsmale.
AtsakytiPanaikinti