1 indelio sutirštinto saldaus kondensuoto pieno
1 šaukštas sviesto
100 gr. tarkuoto balto šokolado
45 gr. kokoso drožlių
šokoladinių pabarstuku apvoliojimui
Kondensuotą pieną supilti į indą kaitinimui, įdėti sviestą. Kaitinti ant vidutinės ugnies. Nuolat maišyti, nes kondensuotas pienas labai svyla! Kaitinant suberti sutarkuotą baltą šokoladą. Kai maišant masė jau atšokinėja nuo kraštų - nukeliame ją nuo viryklės. Suberiame kokoso drožles, išmaišome ir paliekame atvėsti. Iš atvėsusios masės aliejumi arba sviestu pateptomis rankomis formuojame rutuliukus, apvoliojame pabarstukuose (aš dalį apvoliojau šokoladiniuose pabarstukuose, dalį kokoso drožlėse). Sudedame į popierinius krepšelius. Saldainiukus laikome šaltai. Skonis pasakiškas!
Šaltinis: iRRi style