2009 m. gruodžio 17 d., ketvirtadienis

Varškiniai ritinėliai su cinamonu

250 gr. varškės
275 gr. miltų
100 gr. cukraus
1 kiaušinis
40 gr. sviesto
1 a.š. kepimo miltelių
1 v.š. cinamono

Sviestą ištirpinti. Kepimo miltelius sumaišyti su miltais, varške, tirpintu sviestu, viską gerai išmaišyti. Kiaušinį plakti su cukrumi 5 min. (iki purumo). Viską supilti į varškinę masę, užminkyti tešlą ir leisti jai truputį pastovėti. Tešlą iškočioti į 0,5 cm. storio stačiakampio formos lakštą, pabarstyti cinamonu, sumaišytu su cukrum, ir suvynioti kaip vyniotinį (vynioti ilgesnį kraštą). Supjaustyti 1 cm. storio ritineliais ir kepti 180 C orkaitėje apie 15 min.

P.S. Svarbu ritinėlių neperkepti, nes bus kietoki. Jie ploni, tad iškepa greitai. Labai skanu su pienu :)

Recepto šaltinis good-cook.ru

7 komentarai:

  1. gaminau... jie gavosi labai mazi, bet delto ju skonis nepakito...mmm.. labai skanu buvo. ACIU uz receptuka..:DDD

    AtsakytiPanaikinti
  2. labai skanu bet norisi dar plakto kiausinio baltymo ideti i idara

    AtsakytiPanaikinti
  3. nepavyko, kazkaip neaiskiai parasote kartais kada ir ko reikia.

    AtsakytiPanaikinti
  4. O prie kurio ingrediento neparasyta, kiek jo reikia? As tai prie visu matau tikslius kiekius :) Aprasymas irgi detalus, kada ka daryti ir maisyti.

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...