2014 m. balandžio 24 d., ketvirtadienis

Gaivios pavasario salotos su feta ir garstyčių užpilu




1 pomidoras arba 6 vyšniniai pomidoriukai
1 agurkas
įvairių salotų mišinio
pusė avokado
50 gr. fetos sūrio

Užpilui:

4-5 v.š. alyvuogių aliejaus
3 v.š. balzamiko arba ryžių acto
1 v.š. garstyčių (geriau grūdėtųjų)
1 v.š. citrinos sulčių
1 v.š. rudojo cukraus
1 a.š. itališkų žolelių mišinio

Salotas dedame į lėkštę. Ant jų skiltelėmi supjaustytą agurką, pomidorus, avokadą ir gabaliukais suplėšytą fetą.
Acte ir sitrinos sultyse ištirpiname cukrų. Sudedame kitus ingredientus ir viską išplakame šluotele. Užpilame ant salotų.

P.S. Labai gaivios salotos su pikantišku garstyčių prieskoniu. Užpilo ingredientų kiekius galite koreguoti pagal savo skonį.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...