2009 m. rugpjūčio 24 d., pirmadienis
Maskarponės ir grietinėlės tortas
500 gr. maskarponės sūrio
400 gr. riebios plakamos grietinėlės
biskvitai (gali būti pirktiniai)
cukraus pagal skonį
pusė pakelio tortų želė (papuošimui)
Išplakame grietinėlę su cukrumi. Kitame inde gerai išmaišome maskarponę su dar trupučiu cukraus. Tada abi mases sujungiame ir atsargiai išmaišome. Pertepame biskvitus. Ir tortas beveik paruoštas :) Liko smagiausia dalis - papuošimai, kurie jau yra kiekvieno vaizduotės vaisius. Kadangi mano tortas buvo puoštas vaisiais, užpyliau ant viršaus paruoštos tortų želė.
O čia kelios papuošimų variacijos ankščiau darytų tokių pačių tortų
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
LABAI GERAS, PAPRASTAS TORTAS, BET KIEK GAMINAU LABAI VISIEMS JIS PATINKA :)
AtsakytiPanaikintiAciu uz receptuka!Dazniausiai dabar toki ir gaminu, skanu, paprasta ir visiems patinka!
AtsakytiPanaikintisveiki Jurgita noriu pasiteirauti kokio skersmens torto forma?
AtsakytiPanaikintiViskas gaminta be formos, su pirktiniais biskvitais.
AtsakytiPanaikintiGal galima suzinoti, kaip padaryti ta kremuka torto puosimui? Jau turiu maisiuka su antgaliukais, dabar tik reikia pradeti daryti :) Bus pirmas tortas kuri darysiu, todel esu visai zalia sitame reikale:) Gal galite padeti su kremuku:)
AtsakytiPanaikintiAiste, cia tas pats kremas papuosimui imtas.
AtsakytiPanaikintiAčiū už receptą. Noriu išbandyti. :) O sakykite kiek jus cukraus dedate?
AtsakytiPanaikintiNa iš akies, kokius 4-5 v.š. :)
AtsakytiPanaikintiO ta tortu zele tik ant virsaus ar ir I krema dedamas?
AtsakytiPanaikintiPaskaitykite recepta, viskas parasyta.
PanaikintiIr ar kremas neistis jei I ji dar ideciau konservuotu vaisiu?(pvz.persiku)
AtsakytiPanaikintiJei desite konservuotus vaisius, gerai juos nuvarvinkite, kad butu kuo maziau skyscio.
Panaikinti