2012 m. balandžio 1 d., sekmadienis

Keptas varškės sūris


22 % riebumo varškės sūris (arba dar riebesnis)
1 v.š. alyvuogių aliejaus
2 skiltelės česnako
druskos
raudonėlio arba kt. mėgstamų žolelių
pipirų

Sūrio paviršių iš abiejų pusių įpjaustome. Sumaišome visus likusius ingridientus ir įtriname šiuo mišiniu sūrį iš visų pusių. Palaikome apie 30 min. kambario temperatūroje. Kepame ant kepimo popieriaus (dar geriau - ant folijos) iki 190 C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min., arba kol gražiai apskrus. Galima valgyti ir šiltą, ir šaltą. Skanaus :)

P.S.  Superinis užkandis! Svarbiausia - galima pasidaryti kokio nori skonio.

Recepto idėja Lietuviški valgiai '2011

4 komentarai:

  1. išbandytas, geras receptas, tik aš darau iš naminio sūrio ir su kitokiais prieskoniais, kepu suvyniotą folijoje

    AtsakytiPanaikinti
  2. Droga Jurgito,masz piękny blog i wspaniałe przepisy.Jednak nie każdy może z nich skorzystać,bo nie znamy języka litewskiego.
    Byłoby dobrze,gdyby chociaż kilka było napisanych
    w języku polskim.Pozdrawiam Cie serdecznie.
    Jadwiga-Polska-Koszalin

    AtsakytiPanaikinti
  3. kaip tik turiu varskes suri,skubu apkepti pagal si receptuka:)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...