2015 m. spalio 22 d., ketvirtadienis

Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu



2 skardoms sausainukų

200 gr. minkšto sviesto
250 gr. varškės
1 a.š. kepimo miltelių
200-250 gr. miltų
cukraus, sumaišyto su cinamonu

Minkštą sviestą ištriname su varške. Suberiame miltus ir kepimo miltelius (miltų tiek, kad tešla neliptų prie rankų). Užminkome tešlą. Dedame 1 val. į šaldytuvą. Iškočiojame kuo plonesnį lakštą, su stikline išspaudžiame apskritimus, abi puses spustelim į cinamoninį cukrų ir sulankstome du kartus per pusę. Sausainuką dar kartą gerai suspaudžiame, nes kepdami gali išsiskleisti. Kepame 180°C orkaitėje apie 20 min., arba kol gražiai paruduoja. Atvėsiname. Skanių sausainių :)

P.S. Receptas, kurį rasite turbūt kiekviename receptų tinklaraštyje, bet aš populiarius receptus dažniausiai išbandau paskutinė :) Kitą kartą į vidų įdėčiau tarkuoto obuolio. 

Recepto šaltinis vkusnovsem.com

1 komentaras:

  1. Gaminau. Nu fantastiški sausainiukai. Vieną skardą dariau su obuoliu. Super!

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...