2011 m. rugsėjo 25 d., sekmadienis

Žuvies kepsneliai


500 gr. žuvies filė (naudojau šaldytą)
2 kiaušiniai
3 v.š. majonezo
1 svogūnas
2-3 skiltelės česnako
1 morka
5 v.š. miltų
druskos
pipirų
krapų

Žuvį supjaustome nedideliais kubeliais (1 cm), svogūną smulkiai sukapojame, morką sutarkuojame burokine tarka, česnaką susmulkiname. Viską dedame į dubenį, sumaišome su majonezu, įberiame druskos, pipirų, krapų ir paliekame šaldytuve bent 2 val. pasimarinuoti. Tuomet pilame į žuvies masę išplaktus kiaušinius, beriame miltus, išmaišome. Įkaitiname keptuvėje aliejų, šaukštu formuojame kepsnelius ir kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda. Jei kepsneliai apvečiant lūžinėja, įberkite į tešlą dar šiek tiek miltų. Skanaus!

P.S. Paprasta, greita, o rezultatas - minkšti, sultingi ir labai skanūs kepsneliai :)

Recepto idėja supermama.lt

5 komentarai:

  1. O kiek česnako dėjote? :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. ačiū, jau pataisiau :)

    AJ

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai patiko ne tik man, bet ir seimynai bei sveciams. Puikus receptas, norintiems pagaminti zuvi kitaip.

    AtsakytiPanaikinti
  4. aciu uz recepta,kepsniukai gavosi nuostabus,ir beje,tokie kaip nuotraukoje

    AtsakytiPanaikinti
  5. siandien isbandem,gavosi labai skanus,10 balu;)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...