![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjjyGknCuFFvcomQ8BUAKZCGOxUPLPn7jH95qhGq6_IO72FlceEvcmAAQQQ-ovEl0QL-92LY2eFnvPLLtboDvNp7Cr4Pay6cPhSO8FfHAOZTMl8iMZmwJpgw_SA8_SLRVTdn3_c4i5NTr4/s576/282.jpg)
2 nedidelės bulvės
1-2 morkos
2 saujos kalafioro žiedynėlių
konservuotų žirnelių
1/4 raudonosios paprikos (nebūtina; papuošimui)
1 kubelis sultinio
1 a.š. želatinos
smulkintų krapų
Bulves, morkas išverdame su odelėmis, nulupame, sujaustome kubeliais. Kalafiorą kelias minutes paverdame, kad suminkštėtų. Papriką supjaustome mažais gabaliukais. Visas daržoves ir krapus sumaišome ir beriame į formą, kurioje šaldysime.
Želatina užpilame 45 ml. vandens, paliekame išbrinkti. Iš 250 ml. vandens išverdame sultinį, nukeliame nuo ugnies. Dedame į jį išbirinkusią želatiną, ir maišome, kad ištirptų. Atvėsiname ir užpilame juo daržoves. Stingdome šaldytuve. Skanaus!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhifcB_5f_fAqFrJw8iIcyWqGXuRvszBGD4g8GdX8zkboMAsVz691ih0GABO9noSzcjB_jRTAQNY2srNDz1j40bQuvGhDLxGqKiGDCnJ4KzUjpSYGIXy0i9XJGsTXSv6gdnR-9qxuB61_8/s576/283.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhifcB_5f_fAqFrJw8iIcyWqGXuRvszBGD4g8GdX8zkboMAsVz691ih0GABO9noSzcjB_jRTAQNY2srNDz1j40bQuvGhDLxGqKiGDCnJ4KzUjpSYGIXy0i9XJGsTXSv6gdnR-9qxuB61_8/s576/283.jpg)
Ir si grazumyna isbandziau :) ir skanu, ir labai grazu !
AtsakytiPanaikintio vegetarai želatiną vartoja? čia gi gyvulinės kilmės daiktas :)
AtsakytiPanaikintiKas nevartoja, gali pakeisti agaru. Patiekalas nuo to nepasikeis.
AtsakytiPanaikintiVegetarai nenaudoja želatinos, tad nelabai tiksliai užvadinta '' vegetariški patiekalai '' greičiau daržovių..;)
AtsakytiPanaikintizelatina yra augalines kilmes, is dumbliu gaminama, tik gerai paieskot reikia, ji ir zymiai brangesne.
AtsakytiPanaikintiSuper gaivus patiekaliukas
AtsakytiPanaikintiLabai skanu ir grazu,draugai paragavo,tai dabar pries sventes recepto praso.
AtsakytiPanaikinti