2014 m. balandžio 29 d., antradienis

Mišrainė su kiaušiniais, kepta vištiena ir marinuotais svogūnėliais




1 vnt. vištienos filė
2 kietai virti kiaušiniai
50 gr. fermentinio sūrio
60 gr. marinuotų perlinių svogūnėlių
Prieskoninių žolelių mėsai
Druskos
Pipirų
Svogūno laiškų

Užpilui:

3 v.š. majonezo
1-2 a.š. krienų (baltų)
2 v.š. jogurto be priedų

Vištieną supjaustome plonomis juostelėmis, pabarstome žolelėmis, druska, pipirais ir paliekame bent valandą pasimarinuoti (jei neturite laiko – nebūtina). Apkepiname aliejuje ant didelės ugnies, kol gražiai apskrunda. Kiaušinius pjauname per pusę ir supjaustome skiltelėmis, sūrį - plonomis juostelėmis. Dedame svogūnėlius. Sumaišome su išmaišytais užpilo ingredientais, pabarstome svogūno laiškais. Skanaus!

P.S. Paprasta ir soti mišrainė. Čia labai tinka krienai. 

4 komentarai:

  1. Kaip skaniai atrodo! Visi Jūsų receptai tokie įdomūs, o nuotraukos tokios "skanios", kad net nekyla abejonių - būtinai gaminsiu :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Meginsiu sias salotas pasidaryti be svoguneliu. Idomu kas gausis ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai gardziai ir skaniai atrodo, butinai reiks isbandyti :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Mesa sudyti galima tik pries kepima, nes visos sultys isbegs ir mesa bus visai sausa. Zoleliu prieskoniai yra atgivena, restoranu sefai nenaudoja tokiu dalyku, tik sviezius prieskonius, kaip rozmarinas, bazilikas ir t.t..

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...