apie 400 gr. vištienos filė
100-150 ml grietinėlės
vištienos prieskonių arba kt.
smulkintų džiūvėsėlių
Vištieną supjaustome nedidelėmis juostelėmis. Pabarstome vištienos prieskoniais (arba kitais mėgiamais prieskoniais). Gerai išmaišome, kad visi gabaliukai apsivoliotų prieskoniuose. Užpilame grietinėlę ir viską išmaišome. Marinuojame ne mažiau 3-4 valandų. Po to apvoliojame kiekvieną gabaliuką džiūvėsėliuose ir kepame gerai įkaitintoje keptuvėje didesniame, nei įprasta, aliejaus kiekyje, kol gražiai apskrus.
Patiekiame su ryžiais ir sojos ar bet kokiu kitu mėgstamu padažu. Skanaus :)
P.S. Grietinėlėje marinuota vištiena būna labai minkšta ir labai švelnaus skonio!
Recepto šaltinis say7.info
Tokios sultingos krutineles dar niekad nebuvau iskepusi. Nuo siol krutinele kepsiu tik taip, nebent Jus ikelsit dar koki stebuklinga recepta, tai butinai isbandysiu. Jusu puslapis kasdieninis mano palydovas :)
AtsakytiPanaikinti