2010 m. lapkričio 25 d., ketvirtadienis

Kulinarinė dovana iš UK

Niekada nerašiau jokių įrašų, išskyrus receptus. Bet šio negaliu neparašyti, nes noriu padėkoti vienam žmogui. O kartu ir pasidžiaugti iš to žmogaus gauta dovana.

Iš savo draugės Jurgitos, gyvenančios UK, labai netikėtai gavau dovanų - didžiulę, seną tortų ir pyragų anglišką receptų knygą S.Hartwell "Cake making and decorating", kuri ilgai klajojusi po paštą ir kaimynų butus :)), pagaliau pasiekė mane. Didelė, sunki knyga, pilnutėlė įvairiausių tortų receptų su gražiausiomis iliustracijomis; išleista 1988 m., bet atvertus pamačiau, kad ji kaip ką tik iš spaustuvės!


Dovana be jokios progos. Tik todėl, kad žmogus žavisi mano pomėgiu gaminti, kad džiaugiasi kiekvienu nauju receptu, lyg tai būtų didžiausias šedevras, kad visada mane skatina tobulinti savo pomėgį ir dalintis juo su kitais. Sutikus šį žmogų, - nepaprastai talentingą fotografę ( http://www.jmoorhousephotography.com/ ), dizainerę, menininkę, supratau vieno pasakymo prasmę - Tik didis žmogus ir Jums gali įteigti, kad ir Jūs galite tapti didžiu... :) Jurga, tai apie Tave :)

Jurgita, Ačiū dar kartą Tau ir Peter už tokią puikią dovaną. Ir už tai, kad visada žaviesi net mažais dalykais, kuriuos sukuriu.
Šia dovana be abejo "dalinsiuosi" ir su savo skaitytojais - receptų knygoje nesuskaičiuojama galybė :))

6 komentarai:

  1. Smagu gauti tokia dovana. Dabar lauksim daugiau tavo sedevru

    AtsakytiPanaikinti
  2. Keila, dovana isties labai pradziugino :) Bandziau siandien issirinkt recepta, bet supratau, kad noriu iskart visu :))

    AtsakytiPanaikinti
  3. Jei gaminsite, tai gal ten yra koks geras kaledinis receptukas? Labai lauksim..:)Atrodo pasakiskai nuotraukos.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Toji pasakymo prasmė, deja, apie puikybę...

    AtsakytiPanaikinti
  5. Nuostabi dovana :) Labai lauksime jos panaudojimo rezultatų :))

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...