Desertinis varškės sūris su želė gabaliukais... Lengvas, gaivus, skanus, desertiškas :) Pamėginau savaitgalį pasidaryti šį gražuolį. Pavyko puikiai. Sūris labai skanus! Ypač tinka pusryčių stalui.
3 pakeliai varškės (po 200 gr.)
2 pakeliai skirtingų skonių želė
1 pakelis Grietinėlės skonio želė
3 šaukštai cukraus
Iš anksto pasidarome želė iš minėtų dviejų skirtingų pakelių. Sustingusią supjaustome gabaliukais. Ištirpiname grietinėlės skonio želė. Dėl vandens, kuriame tirpiname, kiekio: aš ėmiau apie 400 ml, bet sumaišius su varške masė man pasirodė kiek skystoka, tad kitą kartą pilčiau kokius 200-300 ml., manau pakaktų. Taigi, ištirpinę želė sumaišome ją mikseriu su varške, įberiame cukraus, sudedame iš anksto paruoštus želė gabaliukus, gerai išmaišome. Visą šią masę supilame į maistine plėvele išklotą formą ir dedame į šaldytuvą, kad sustingtų. Geriausia palikti per naktį, tuomet sūris pakankamai sustingsta, ir pusryčiams jau galime skanauti :)
Recepto šaltinis - SM
O varske dejot paprasta ar desertine?:)
AtsakytiPanaikintiTikras skanumelis, karta pabandziau, vaikams taip patiko, kad dabar darau ir darau vos ne kas antra diena, maziausiam labai patinka bevalgant rasti guminuku (meskiuku) kuriu idedu siurprizui :))) Manau bus puikus desertas ir vaiku gimtadieniams.
AtsakytiPanaikintisveiki o kiek gramu Myra tie du pakeliai varskes?
AtsakytiPanaikintiNu tai jei vieno pakelio yra 200 gr tai dviejų bus 400gr ��
Panaikinti