2013 m. gruodžio 29 d., sekmadienis
Sūrio sriuba su vištiena
1,5 litro vandens
200 gr. vištienos file
80 gr. ryžių
1 didesnė morka
2 bulvės
1 svogūnas
2 skiltelės česnako
0,5 a.š. kario
300 gr. lydyto sūrio
druskos
pipirų
šviežių krapų
Į vandenį beriam druskos, pipirų ir verdam vištienos file apie 20 min. Išimame ir supjaustome mažais gabaliukais. Į mėsos sultinį suberiame ryžius, paverdame apie 5 min., tuomet sudedame kubeliais pjaustytas bulves, burokine tarka tarkuotas morkas ir smulkiai supjaustytą svogūną. Verdame, kol bulvės ima minkštėti. Tada sudedame supjaustytą mėsą, susmulkintą česnaką ir suberiame karį. Paverdame apie 10 min. Nukeliame puodą nuo ugnies, sudedame sūrį, maišome, kol išsilydo. Įberiame krapų. Skanaus!
P.S. Labai švelnaus skonio sriuba. Kadangi išeina pakankamai tiršta, tad yra labai soti.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
labai skaniai atrodo ir labai lengvai paruosiama reiks isbandyti :)
AtsakytiPanaikintiO suri deti ta lydyta sureli ar paprasta fermentini?
AtsakytiPanaikinti300 gr. lydyto sūrio
Panaikinti