2009 m. rugsėjo 3 d., ketvirtadienis

Avižiniai sausainiai su razinomis ir saulėgrąžomis


1 stiklinė minkšto sviesto
nepilna stiklinė cukraus
2 kiaušiniai
1,5 stiklinės miltų
2 stiklinės avižinių dribsnių
pakelis razinų
pakelis saulėgražų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
druskos
vanilinio cukraus

Sviestą, kiaušinius ir cukrų išplakti mikseriu, suberti miltus, kepimo miltelius, druską, vanilinį cukrų. Išmaišyti iki vientisos masės. Suberti avižinius dribsnius, razinas, saulėgrąžas. Ant kepimo popieriaus šaukštu dėti tešlą (formuokite sausainį kūgio formos, nes kepant jie lydosi). Kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 min. Svarbiausia sausainių neperkepti! Iškepę jie turėtų būti minkšti, nes pagulėję šiek tiek sukietės. Skanaus!

7 komentarai:

  1. Praleidau :) Irasiau i recepta. Aciu uz pataisyma :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. laba diena, o kiek gr yra pakelis razinu ar saulegrazu. pas mus tik sveriami parsiduoda. aciu uz nuostabius receptus.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nuostabuus sausainiukai gavosi! Aciu labai uz receptaa!! ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Stikline sviesto, tai cia kiek? :)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...