2014 m. lapkričio 3 d., pirmadienis
Silkė su džiovintais obuoliais ir razinomis
2 silkių filė puselės
2 dideli svogūnai
1 didelė morka
6 riekelės džiovintų obuolių Arimex
50 gr. razinų Arimex
prieskoninių žolelių
druskos
pipirų
Obuolius ir razinas užpilame karštu vandeniu ir paliekame išbrinkti. Svogūną supjaustome pusžiedžiais, morką stambiai sutarkuojame. Pakepiname viską aliejuje, kol suminkštės (pabarstome prieskoninėmis žolelėmis, druska, pipirais). Supjaustome obuolio riekeles, razinas nuspaudžiame ir sudėję į keptuvę kelias minutes patroškiname su daržovėmis. Atvėsiname. Sumaišome su gabaliukais supjaustyta silkių filė. Skanu su karštomis bulvėmis, taip pat tinka vieno kąsnio užkandėlėms.
P.S. Kitą kartą dar įdėčiau graikinių riešutų - valgydama pamaniau, kad jie čia labai tiktų.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
aš dar kepant pabarstau gvazdikėlių milteliais. Tinka ir ananasų poskonis (kažkada prie šio rinkinio kepant buvo likę ant dugno konsrvuotų ananasų)
AtsakytiPanaikinti