2 nedidelės bulvės
1-2 morkos
2 saujos kalafioro žiedynėlių
konservuotų žirnelių
1/4 raudonosios paprikos (nebūtina; papuošimui)
1 kubelis sultinio
1 a.š. želatinos
smulkintų krapų
Bulves, morkas išverdame su odelėmis, nulupame, sujaustome kubeliais. Kalafiorą kelias minutes paverdame, kad suminkštėtų. Papriką supjaustome mažais gabaliukais. Visas daržoves ir krapus sumaišome ir beriame į formą, kurioje šaldysime.
Želatina užpilame 45 ml. vandens, paliekame išbrinkti. Iš 250 ml. vandens išverdame sultinį, nukeliame nuo ugnies. Dedame į jį išbirinkusią želatiną, ir maišome, kad ištirptų. Atvėsiname ir užpilame juo daržoves. Stingdome šaldytuve. Skanaus!
Ir si grazumyna isbandziau :) ir skanu, ir labai grazu !
AtsakytiPanaikintio vegetarai želatiną vartoja? čia gi gyvulinės kilmės daiktas :)
AtsakytiPanaikintiKas nevartoja, gali pakeisti agaru. Patiekalas nuo to nepasikeis.
AtsakytiPanaikintiVegetarai nenaudoja želatinos, tad nelabai tiksliai užvadinta '' vegetariški patiekalai '' greičiau daržovių..;)
AtsakytiPanaikintizelatina yra augalines kilmes, is dumbliu gaminama, tik gerai paieskot reikia, ji ir zymiai brangesne.
AtsakytiPanaikintiSuper gaivus patiekaliukas
AtsakytiPanaikintiLabai skanu ir grazu,draugai paragavo,tai dabar pries sventes recepto praso.
AtsakytiPanaikinti