2 didesnių saldžiųjų bulvių
2-3 v.š. alyvuogių aliejaus
0,5 a.š. kario
0,5 a.š. saldžiosios parikos miltelių
0,5 a.š. česnako miltelių (arba pagal skonį)
druskos
Padažui:
100 gr. varškės
2-3 v.š. grietinės
krapų
druskos
pipirų
Bulves supjaustome plonomis lazdelėmis (apie 1-1,5 cm.). Sumaišome prieskonius ir druską su aliejumi ir sumaišome su bulvėmis. Kepame 200° C orkaitėje, kol apskrunda (laikas priklauso nuo orkaitės, aš kepiau apie 20 min.). Padažui sumaišome visus ingredientus. Skanaus!
P.S. Puikus ir sveikas užkandis! Prieskonius galite naudoti, kokius norite.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą