8-10 maltinukų
300 gr. vištienos faršo
150 gr. cukinijos (jau išvalytos ir nuluptos)
1 svogūnas
2 skiltelės česnako
1 kiaušinis
3 v.š. manų kruopų
druskos, pipirų
svogūnų laiškų, krapų (nebūtina)
džiūvėsėlių apvoliojimui
Cukiniją sutarkuoti burokine tarka, pabarstyti druska ir palikti, kad išsiskirtų skystis. Tuomet ją gerai nusunkti ir sudėti į faršą. Sudėti smulkintą svogūną, česnaką, kiaušinį, prieskonius, žalumynus ir manų kruopas. Gerai išmaišyti ir palikti pastovėti 15 min., kad išbrinktų manai. Formuoti maltinukus, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintoje keptuvėje. Skanaus!
Puikus receptas. Ačiū :)
AtsakytiPanaikinti